De vanzare
Casa de vanzare Alba Iulia – Povestea unui vis devenit realitate!
Strada Pădurii, Alba Iulia, România
 • 1,200,000€

Descriere

Povestea unui vis devenit realitate! Esența rafinamentului de la Alba Iulia!

Casa de vanzare Alba Iulia
Bine ați venit într-o bijuterie arhitecturală plină de emoție și farmec, situată la poalele Dealului Mamut din Alba Iulia. Această casă este un vis devenit realitate pentru oricine o privește, oferind o panoramă spectaculoasă a întregului oraș și promițând o experiență de viață de neegalat.

Arhitectura si Design – Casa de vanzare Alba Iulia

Cu arhitectură hi-tech și design modernist minimalist, această reședință îmbină perfect tehnologia și confortul într-o simfonie a luxului. Cu o suprafata construita de 510 mp si amplasata pe un teren generos de 1345 mp, proprietatea ofera un stil de viata exclusivist intr-o zona linistita si relaxanta cu aer curat chiar la marginea padurii.

Parter: Atmosferă caldă și primitoare

La parter vei descoperi un living generos, luminos si aerisit de 54 mp, cu ferestre mari ce ofera privelisti impresionante asupra orasului. Atmosfera caldă și primitoare care emană din fiecare cameră te îmbrățișează în fiecare moment. Pardoseala din stejar și încălzirea prin pardoseală oferă un plus de confort. Bucătăria modernă este dotată cu electrocasnice de ultimă generație și include o cămară ascunsă, perfectă pentru cei care iubesc să gătească. În plus, un spațiu de lucru flexibil poate fi folosit pentru diverse activități, fie că lucrezi de acasă sau ai nevoie de un loc pentru hobby-uri.

Etajul: Relaxare și eleganță rafinată

Primul etaj este dedicat odihnei și relaxării, oferind trei dormitoare spațioase. Dormitorul principal include un balcon privat, un dressing elegant și o baie privată, finisată luxos cu accesorii de înaltă calitate. Celelalte două dormitoare sunt la fel de spațioase și au acces la o baie comună modernă. Toate camerele sunt conectate la o terasă superbă și beneficiază de ferestre mari care oferă aceeași priveliște uluitoare asupra orașului. Interiorul rafinat, cu spații generoase și o amenajare minuțioasă, creează un mediu de lux și confort.

Subsol: Divertisment și tehnologie

Subsolul adăpostește o sală de cinema proiectată pentru sistem audio 7.1, ideală pentru seri de film cu familia și prietenii. Aici veți găsi și camera tehnică, care include un sistem avansat de încălzire pe peleți și gaz, un puffer Solarbayer de 1500 litri și un cazan antibacterian de 200 litri. Sistemul de panouri solare contribuie la eficienta energetica a casei.

Tehnologie de ultima generatie – Casa de vanzare Alba Iulia

Reședința este dotată cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem de ventilație Hoval care asigură o atmosferă proaspătă și curată în fiecare colț al casei. Sistemul audio integrat și senzorii avansați permit controlul complet al mediului de acasă prin intermediul dispozitivelor mobile sau tabletei centrale din sufragerie. Securitatea este garantată de camere de supraveghere și un sistem de alarmă integrat. In plus, sistemul automat de irigare si facilitatile inteligente din toata casa contribuie la un nivel ridicat de confort si eficienta.

Grădină și Exterior

Curtea este pavată cu Elis Pavaje, oferind un spațiu exterior practic și estetic. Gardul robust și pereții sistematici, cu înălțimi între 1,8 și aproape 6 metri și grosimi de 32-35 cm, oferă toată securitatea de care aveți nevoie. Garajul spatios poate gazdui doua masini, oferind o protectie optima impotriva intemperiilor.

Vedere panoramică și locație ideală

Pozitionata pe Dealul Mamut, casa de vanzare Alba Iulia, ofera vederi uluitoare din fiecare camera. Locația strategică permite accesul facil la atracțiile din Alba Iulia și orașele învecinate precum Cluj Napoca, Sibiu și Deva, făcând din aceasta locuința ideală pentru cei care își doresc un mediu liniștit și relaxant, fără a renunța la dotările urbane.

Experiența de viață de lux

Această reședință nu este doar o casă, ci o experiență de viață unică în care luxul, confortul și tehnologia se întâlnesc pentru a crea un stil de viață unic. În inima unui peisaj uluitor, această proprietate oferă tot ce ți-ai putea dori pentru a trăi în armonie și confort.
Dacă sunteți în căutarea unei vile de vis, vă invităm să descoperiți această reședință unică. Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Aceasta este șansa ta de a transforma visul de a trăi luxos într-o realitate tangibilă.

Detalii

ID proprietate
SN36
Dormitoare
3
Camere
6
Bai
4
Dimensiunea proprietatii
510 sqm
Suprafata de teren
1345 sqm
Dimensiunea garajului
54
Garaje
2
Anul constructiei
2021
Updated on July 10, 2024 at 2:07 pm

Detalii suplimentare

 • Facilități: Sală de cinema
 • Garaj: 2 mașini
 • Camere suplimentare: Lucru și cameră de joacă

Adresa

 • Adresa Strada Pădurii, Alba Iulia, România
 • Oras Alba Iulia
 • Judet Alba Iulia
 • Zona Dealul Mamut
 • Tara România

Planuri de nivel

Parter

Description:
Living Room: A 54 sqm open and bright space with large windows offering impressive city views. The room features oak wood flooring, modern furniture, and underfloor heating with Roth tubing. It has direct access to a spacious terrace.
Kitchen: Equipped with the latest appliances and a hidden pantry, this modern kitchen provides ample workspace and storage.
Work or Playroom: A flexible space ideal for remote work or other activities.

Etajul superior

Description:
Bedrooms: Two spacious bedrooms with panoramic views and a shared modern bathroom. The master bedroom includes a private balcony, en-suite bathroom, and a spacious dressing room.
Bathrooms: Luxuriously finished with marble tiles and high-quality accessories, offering both a shower and a bathtub.

Rooms:
3
Baths:
2

Informatii de contact

Ștefan Niță International Real Estate Agent
 • Ștefan Niță International Real Estate Agent
 • +40215554024 +40215554024 WhatsApp
Vezi listarile

Intrebati despre aceasta proprietate

© 2024 Ștefan Niță™. Toate drepturile rezervate.

Compare listings

Compare
Ștefan Niță International Real Estate Agent
 • Ștefan Niță International Real Estate Agent
Te pot ajuta cu ceva?