Descriere

Acest apartament spatios cu 3 camere este situat la parterul unui imobil construit in anul 2006, cu toate facilitatile pentru un stil de viata confortabil si linistit.
Apartamentul are o suprafata utila de 76 mp, perfect optimizata pentru confortul intregii familii. Compartimentarea apartamentului este separată, oferind intimitate și funcționalitate fiecărei camere. Situat la parterul blocului, accesul in apartament este rapid si usor. Apartamentul dispune de un balcon inchis care poate reprezenta un spatiu suplimentar perfect pentru relaxare sau depozitare. Un alt avantaj pe care acest apartament il ofera pentru confortul si intimitatea dumneavoastra este numarul de bai, si anume 2.
Apartamentul beneficiaza de mai multe extinderi, garantand un standard ridicat de confort si estetica. Fiecare detaliu a fost atent selectat pentru a crea un spatiu primitor si placut.
Situat intr-o zona strategica, la cativa pasi de statia de autobuz 93, acest apartament va ofera acces rapid la bd. Stația de metrou Timișoara și Valea Ialomiței. De asemenea, în împrejurimile proprietății se află o școală generală și o grădiniță, perfecte pentru familiile cu copii, un centru medical și o farmacie, utile pentru siguranța și bunăstarea dumneavoastră, locuri de joacă pentru copii, ideale pentru distracție și socializare. , precum și Parcul Constantin Brâncusi, o adevărată oază de liniște și sănătate.
Acest apartament nu este doar o locuinta, ci si o oportunitate de a te bucura de un stil de viata placut intr-o zona linistita si verde.
Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, contactați-mă.
Descoperă-ți viitoarea casă!

Detalii

Dormitoare
2
Camere
3
Bai
2
Dimensiunea proprietatii
76 sqm
Anul constructiei
2006
Updated on July 10, 2024 at 2:05 pm

Adresa

  • Adresa Str. Cumințenia Pământului
  • Oras București
  • Zona Drumul Taberei
  • Tara România

Informatii de contact

Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • +40215554024 +40215554024 WhatsApp
Vezi listarile

Intrebati despre aceasta proprietate

© 2024 Ștefan Niță™. Toate drepturile rezervate.

Compare listings

Compare
Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • Ștefan Niță International Real Estate Agent
Te pot ajuta cu ceva?