Descriere

Apartament 3 camere Octavian Goga
Acest apartament de 3 camere, decomandat, cu o suprafata utila de 78 mp, situat la etajul 1 din 8 al unui bloc construit in 1988, ofera un spatiu generos si bine compartimentat, asigurandu-va confortul si intimitatea necesare pentru un stil de viata modern si relaxant.

Apartamentul beneficiaza de o localizare excelenta, avand acces facil catre Bulevardul Unirii si fiind la doar 10 minute de mers cu autobuzul de centrul vibrant al Bucurestiului. Pozitionarea strategica va permite sa ajungeti rapid la diverse puncte de interes din zona, precum magazine alimentare, restaurante si centre comerciale, facilitandu-va astfel viata de zi cu zi.

Un alt avantaj major al acestui apartament este proximitatea fata de Parcul Emil Garleanu, un loc perfect pentru a va bucura de liniste si relaxare impreuna cu copiii. Acest apartament reprezinta o oportunitate rara de a locui intr-o zona centrala, bine conectata si plina de facilitati.

Fiecare detaliu al locuintei este gandit pentru a va oferi confort si functionalitate, iar amplasarea sa strategica va garanteaza un stil de viata activ si confortabil. Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, contactati-ma.

Detalii

Dormitoare
2
Camere
3
Bai
2
Dimensiunea proprietatii
78 sqm
Anul constructiei
1988
Updated on July 9, 2024 at 10:28 am

Caracteristici

Adresa

  • Adresa Bdul Octavian Goga
  • Oras București
  • Zona Unirii
  • Tara România

Informatii de contact

Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • +40215554024 +40215554024 WhatsApp
Vezi listarile

Intrebati despre aceasta proprietate

© 2024 Ștefan Niță™. Toate drepturile rezervate.

Compare listings

Compare
Ștefan Niță International Real Estate Agent
  • Ștefan Niță International Real Estate Agent
Te pot ajuta cu ceva?