Materiale video

23.06.2018

Vanzare vila Andronache - Bucuresti

Esti in cautarea unei vile in Bucuresti? Trebuie sa vii la vizionare! In momentul in care realizezi ca vrei sa te muti la curte, incepi sa-ti cauti casa mult visata. Este clar ca vrei curte unde sa te poti bucura de aerul curat, de fructele bio, de verdeata si de intimitate. Iti doresti spatii generoase si totodata utile. Iti doresti sa fie in Bucuresti pentru a avea acces rapid la o gradinita buna, la o scoala unde copilul tau sa aiba parte de o indrumare adecvata. Iti doresti vecini linistiti ca altfel te-ai muta la bloc. Iti doresti locuri de parcare si cred ca foarte important iti doresti sa fie bine construita. Nu-i asa? Ce sa vezi! Vila noastra intruneste toate dorintele enumerate mai sus si chiar mai mult. Este spatiul ideal!


19.06.2018

Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi

Un spectaculos penthouse, probabil cel mai frumos din zona! Acesta te uimeste chiar de la intrare. Accesul in casa se poate face fie direct din lift fie folosind scarile. In ambele cazuri esti intampinat de elegantul living amenajat in alb si negru. Nota de distinctie si rafinament este oferita atat de combinatia folosita in amenajarea acestui spatiu cat si de geamurile mari ale terasei care permit luminii sa patrunda pentru a oferi un sentiment puternic de armonie.


18.06.2018

Vanzare apartament 3 camere Herastrau

Spatiu, confort, calitate asa am hotarat sa incep descrierea pentru acest apartament, intr-un cuvant ... libertate.


14.05.2018

Vanzare apartament 4 camere Decebal

O data ce pasesti in acest superb apartament ai sa simti mirosul sentimentului acasa. Se diferentiaza de restul ofertelor din piata imobiliara prin unicitate. Este total diferit, este unic. Cu o suprafata de 235 mp, ce cuprinde: 4 camere, 2 bai, 4 balcoane si 2 garaje il face sa iasa in evidenta. Dintre toate apartamentele din zona Decebal, acesta este de departe cel mai frumos. Nu ca o spun eu, Stefan Nita ci o poti vedea si tu cu ochiul liber.


14.05.2018

A fi agent imobiliar este o meserie, a fi performer este o arta!

Stefan Nita - expert si negociator imobiliar!

 A fi agent imobiliar este o meserie, a fi performer este o arta!


14.05.2018

Vanzare vila Snagov

Vila de vanzare in Comuna Snagov, Ilfov (Snagov), ce reuseste sa imbine perfect business-ul cu o luxoasa locuinta. A fi agent imobiliar este o meserie, a fi performer este o arta! #viladevanzare #comision0


14.05.2018

Vanzare vila Otopeni

Nu face rabat la calitate! Invata sa faci diferenta!


14.05.2018

Sarbatori Fericite!


14.05.2018

Stefan Nita - expert si negociator imobiliar

 Ai nevoie de un expert imobiliar? Stefan Nita - expert si negociator imobiliar

 


8.09.2016

Expertul Imobiliar

 „Lemn bun, lemn rău, aceeaşi cenuşă. Dar nu aceeaşi flacără !”

Nicolae Iorga

De ce nu reusesti sa-ti vinzi proprietatea?
Stefan Nita, expert si negociator imobiliar, iti spune ce face diferenta.
Totul il poti afla din studiul de caz prezentat.

Regretele pot aparea din necunostere, avaritate, din „eu stiu sa le fac pe toate” si altele. Tu ai regrete?


8.09.2016

Testimonial Seminarul Sell susţinut de Ştefan Niţă speker, trainer, expert imobiliar şi negociator


8.09.2016

Testimonial oferit, la incheierea seminarului Sell, de catre Bogdan Severin – Director de Vanzari Imopedia, căruia îi mulţumesc pentru participare


8.09.2016

Testimonialul a fost oferit de Vasile Ciorita – Actionar la Renet Real Estate Network, căruia îi mulţumesc pentru participare.


8.09.2016

Testimonialul a fost oferit de Adrian Ciorita – Broker la Renet Real Estate Network, căruia îi mulţumesc pentru participare.


Ai o intrebare?

Contacteaza-ma

Social Media

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord