Training


IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND
IN CURAND

FII DE NEOPRIT - STEFAN NITA

Ştiu un domn din cartierul în care locuiesc care are o vorbă: „Dacă n-am învăţat carte...”. E pensionar şi încă mai lucrează ca instalator.
Toată viaţa mi-au plăcut vânzările, mi-a plăcut să fac bani vânzând absolut orice se putea vinde. Bine, orice în limitele bunului simţ! Am copilărit în Giuleşti, un cartier nu tocmai Calea Victoriei, un cartier în care era nevoie să ştii să dai din coate dacă voiai să supravieţuieşti şi să ieşi din mulţime. În Giuleşti am avut parte de primele mele experienţe...comerciale.
Primul obiect vândut de mine a fost un stilou chinezesc Hero (cine ştie cunoaşte) pe care l-am vândut unui coleg de şcoală cu uriaşa de atunci sumă de 400 lei. Eram în clasa a IV-a, în anul de graţie 1984, iar suma aceasta reprezenta aproximativ un sfert de salariu. Am reuşit să fiu atât de convingător cu colegul meu, să îl fac să îşi dorească atât de mult acel stilou (preţul în librării era de aproximativ 100 lei, dacă îmi aduc bine aminte), încât s-a dus acasă şi a furat banii din portofelul mamei sale!
Noi, vânzătorii, nu vindem nimic alt ceva decât pe noi înşine, imaginea noastră, şi stări, emoţii. Practic noi îi vindem celuilalt dorinţa de a cumpăra ceva de la noi.
Mai târziu, adult fiind, am intrat în zona vânzărilor imobiliare. Dacă la început am vândut lăutăreşte, „după ureche”, pe măsură ce a trecut timpul am dorit să devin din ce în ce mai bun în ceea ce fac, iar calea cea mai sigură pentru asta a fost învăţatul.
Poate pare un clişeu (şi de multe ori este), dar am ajuns la stadiul la care doresc să dau ceva înapoi. De fapt vreau să îi învăţ şi pe alţii ceea ce am ajuns să ştiu şi să folosesc de fiecare dată când vând o proprietate.
 

FII DE Neoprit

16 zile de curs cu Stefan Nita

  • Stabilirea relatiei de incredere in 2 minute
  • Vorbeste pe limba celuilalt
  • Intra in papucii celuilalt
  • Arta de a pune intrebari
  • Influenteaza ca sa fi urmat

FII DE NEOPRIT

Sa fim realisti: traim intr-o perioada in care majoritatea oamenilor isi reduc asteptarile. Traim intr-o perioada de incertitudine extraordinara: intr-un moment in care peste 80% dintre romani cred in scaderea calitatii vietii pentru ei insisi si viitorul copiilor lor. Suntem intr-un moment de schimbare - unde trebuie sa prosperam si nu sa supravietuim.
Voi răspunde la orice întrebare adresată de oricine își dorește să plece într-o călătorie pentru a prospera si a-si cladii succesul. Cu siguranta te pot ajuta in asezarea fiecarei caramizi pentru a trece la urmatorul nivel al vietii tale.

Cum sa fac ca frumoasa meserie de agent imobiliar sa o duc la nivel de performer? SA FIU DE NEOPRIT! SA DEVIN O MASINA DE VANDUT!
Acest curs vizeaza deblocarea si dezlantuirea fortelor din interiorul tau. Te pot ajuta sa depasesti orice limita si sa-ti creezi calitatea vietii pe care o doresti si o meriti.

07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile