Stefan

Stefan Nita, sunt speaker, trainer, expert si negociator imobiliar cu o experienta de peste saisprezece ani in acest domeniu.

Cine sunt?

SUNT SPEAKER, TRAINER, EXPERT SI NEGOCIATOR IMOBILIAR CU O EXPERIENTA DE PESTE SAISPREZECE ANI IN ACEST DOMENIU

In cel de-al doilea rand, sunt un manager exigent, o persoana careia ii place sa stie ca lucrurile sunt facute perfect si ca toate sarcinile sunt duse la bun sfarsit in timp util.

In cele din urma, sunt Stefan Nita, omul. Sunt omul caruia ii place sa comunice si sa construiasca relatii puternice cu cei care lucreaza, inclusiv cu clientii.

Sunt un sot si un tata pentru care familia reprezinta cea mai importanta realizare din intreaga viata.

Din punct de vedere psihologic, sunt o persoana colerica, sangvinica, o persoana care stie sa fie incisiva atunci cand este cazul si care stapaneste tehnicile de negociere pana in cele mai mici detalii.

In ceea ce priveste tinuta, ma reprezinta stilul vestimentar business, elegant, despre care consider ca defineste imaginea oricarei persoane, oferindu-i totodata acesteia siguranta deplina in cadrul actiunilor sale.

Stefan Nita este caracterizat de sociabilitate, relationare, extrovertire si perseverenta.Clientii mei vor avea intotdeauna un avantaj competitiv. Abordez sistemul concurential si dinamica acestuia considerandu-l un intreg. Gandirea analitica, datele valide, analizele riguroase si logica explicita vor servi ca fundament pentru luarea unor decizii obiective. Ma tin de cuvant si duc la bun sfarsit angajamentele din contracte. Stabilirea standardului si crearea de valori impune nevoia de intelegere si de schimbare a mentalitatii clientilor mei.

Eforturile mele trebuie sa concure direct inspre clientii care doresc sa dezvolte afaceri bazate pe modele noi, iar eu va voi asigura capacitati si avantaje competitive, evitand astfel un "impact cu solul".

Timeline

 • Anul Nasterii

  Data Nasterii
 • Anul casatoriei

  Anul casatoriei
 • Antonia.

  Antonia.
 • Vizionari

  Vizionari
 • Noi

  Vizionari

Ai o intrebare?

Contacteaza-ma

Social Media

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord