Stefan Nita

Sunt Stefan Nita expert si negociator imobiliar cu o experienta de peste optsprezece ani in acest domeniu. In cel de-al doilea rand, sunt un manager exigent, o persoana careia ii place sa stie ca lucrurile sunt facute perfect si ca toate sarcinile sunt duse la bun sfarsit in timp util.

In cele din urma, sunt Stefan Nita, omul. Sunt omul caruia ii place sa comunice si sa construiasca relatii puternice cu cei cu care lucreaza, inclusiv cu clientii.
Sunt un sot si un tata pentru care familia reprezinta cea mai importanta realizare din intreaga viata.
Din punct de vedere psihologic, sunt o persoana colerica, sangvinica, o persoana care stie sa fie incisiva atunci cand este cazul si care stapaneste tehnicile de negociere pana in cele mai mici detalii.
Sunt caracterizat de sociabilitate, relationare, extrovertire si perseverenta.
Eforturile mele trebuie sa concure direct inspre clientii care doresc sa dezvolte afaceri bazate pe modele noi, iar eu va voi asigura capacitati si avantaje competitive, evitand astfel un „impact cu solul”.

Metode de lucru agentii imobiliare Bucuresti:

Daca ai ajuns la aceasta sectiune, inseamna ca esti in cautarea unui agent imobiliar care sa te ajute sa-ti vinzi proprietatea. Sunt sigur ca vrei sa fie din top agentii imobiliare Bucuresti. Indiferent ca ai la vanzare un apartament, o casa, un teren sau orice alt imobil, sunt 3 moduri de lucru practicate de agentii imobiliare Bucuresti.
Am sa-ti prezint mai jos care sunt acestea:


Intermedierea imobiliara – agentii imobiliare Bucuresti

 • este activitatea de mijlocire a tranzactiilor de vanzare cumparare sau de inchiriere a imobilelor
 • ea poate fi privita la modul general, atunci cand nu exista un contract semnat, sau in particular atunci cand exista un contract semnat si care contine anumite clauze si obligatii
 • conform articolului 2.096 din noul Cod Civil „intermedierea este contractul prin care intermediarul se obliga fata de client sa il puna in legatura cu un tert in vederea incheierii unui contract. Intermediarul nu este prepusul partilor intermediate si este independent fata de acestea in executarea obligatiilor sale.”
 • in acest caz, agentia imobiliara comisioneaza ambele parti ale contractului, fara a-si asuma responsabilitatea pentru ceea ce face


Contractul de exclusivitate – agentii imobiliare Bucuresti

 • se incheie intre vanzator sau cumparator si o singura agentie imobiliara si reprezinta acordarea exclusiva a dreptului de reprezentare in cazul vanzarii, cumpararii sau inchirierii unui imobil
 • in cazul acestui tip de contract, agentia imobiliara are dreptul sa comisioneze atat vanzatorul cat si cumparatorul
 • stabileste cu exactitate atat beneficiile cat si obligatiile agentiei imobiliare dar si ale beneficiarului contractului
 • reprezinta un plus de valoare adus beneficiarului contractului deoarece agentia investeste mai multe resurse in vederea realizarii tranzactiei pentru care este angajat


Reprezentare exclusiva – agentii imobiliare Bucuresti

 • se incheie intre vanzator sau cumparator si o singura agentie imobiliara sau un singur agent imobiliar
 • reprezinta acordarea exclusiva a dreptului de reprezentare exclusiva in cazul vanzarii sau cumpararii unui imobil
 • agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu comisioneaza decat partea cu care a semnat contractul de reprezentare exclusiva
 • stabileste cu exactitate beneficiile cat si obligatiile ambelor parti ale contractului
 • agentia imobiliara sau agentul imobiliar negociaza si reprezinta exclusiv interesul celui care l-a angajat
 • reprezinta un plus de valoare adus beneficiarului contractului deoarece agentia sau agentul imobiliar investeste maximul de resurse in vederea realizarii tranzactiei pentru care este angajat


De ce am ales eu, Stefan Nita, reprezentarea exclusiva?
Asa cum bine intelegi din titlu, eu am ales reprezentarea exclusiva. Consider ca aceasta metoda de lucru ma reprezinta cel mai bine. Eu urmaresc eficienta si rezultatul. Iubesc reusita de a vinde imobilele, pe care le preiau in portofoliu in reprezentare exclusiva, la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp.
Clientii mei vor avea intotdeauna un avantaj competitiv. Abordez sistemul concurential si dinamica acestuia considerandu-l un intreg. Gandirea analitica, datele valide, analizele riguroase si logica explicita vor servi ca fundament pentru luarea unor decizii obiective. Ma tin de cuvant si duc la bun sfarsit angajamentele din contracte. Stabilirea standardului si crearea de valori impune nevoia de intelegere si de schimbare a mentalitatii clientilor mei.

Acum cred ca ai inteles de ce am ales eu sa fiu diferit!
Mi-ar place ca si alte agentii imobiliare Bucuresti sa-l aleaga si sa-l practice cu succes.

Beneficiile reprezentarii exclusive
Cu riscul de a ma repeta, eu urmaresc eficienta si rezultatul. Eficienta pentru mine o reprezinta timpul cat mai scurt de tranzactionare si pretul cel mai avantajos pentru tine. Cand spun timp, ma refer la preluarea tuturor sarcinilor tale neproductive. Intersul nostru comun este obtinerea celui mai bun rezultat intr-un timp cat mai scurt.
Acesta este din punctul meu de vedere cel mai mare beneficiu al semnarii contractului de reprezentare exclusiva, ai propriul tau agent imobiliar. Ai alaturi de tine un om de incredere care face tot ceea ce-i sta in putere pentru ca tu sa fii multumit.
Si acum, ca ai citit beneficiile, te intrebi cu ce te pot ajuta?

Cum te pot ajuta?
Stiu ca acum cauti solutia pentru a-ti rezolva problema pe care tu o ai si te felicit ca esti pe site-ul meu acum. Stai linistit, intodeauna soarele rasare chiar atunci cand nu te astepti. Eu insumi am avut momente in care am avut probleme de rezolvat. Si la mine a rasarit soarele intotdeauna. Deci, as vrea sa citesti urmatoarea poveste. Povestea noastra nu este despre rasaritul soarelui. Si nici nu vrei asta. Ea este despre increderea pe care oamenii trebuie sa o acorde.

Povestea celor optsprezece camile
Un intelept calatorea printr-un sat situat in desert intr-o seara, exact la asfintit. Coborand de pe camila, a cerut apa unuia dintre sateni.
„Cu mare placere”, spuse sateanul si i-a dat o cana cu apa. Calatorul a baut toata apa din cana.
„Multumesc, zise. Pot sa te ajut cu ceva inainte sa pornesc din nou la drum?”
„Da, ii raspunse tanarul. Avem o neintelegere in familie. Noi suntem trei frati si eu sunt cel mai tanar. Tata a murit de curand, Dumnezeu sa-l odihneasca, si tot ce avea era o mica cireada de camile. Saptesprezece, mai exact. A hotarat in testament ca jumatate din cireada sa-i revina fratelui cel mai mare, o treime fratelui mijlociu si a noua parte mie. Dar cum am putea imparti o cireada de saptesprezece camile? Nu vrem sa taiem vreuna, sunt mult mai valoroase vii.”
„Du-ma la tine acasa”, spuse inteleptul.
Cand a intrat in casa, a vazut pe ceilalti doi frati si pe vaduva stand in jurul focului si certandu-se. Fratele cel mic i-a intrerupt si l-a prezentat pe calator.
„Stai putin, zise inteleptul. Cred ca va pot ajuta. Poftiti, va dau camila mea drept cadou. Acum aveti optsprezece camile. Jumatate din ele merg la fratele cel mare, adica noua camile. O treime din cireada merge la mezin, adica sase camile. Iar a noua parte revine prietenului meu de aici, fiul cel mai mic. Asta face doua camile.”
„Dar impreuna nu fac decat saptesprezece”, raspunse aceasta din urma.
„Da. Printr-o fericita coincidenta, camila ramasa este cea pe care v-am dat-o chiar eu. Daca aveti amabilitatea sa mi-o returnati, o sa-mi continui calatoria.”
Lucru pe care l-a si facut.

Cu asta te pot ajuta eu, iscusinta, istetimea si sclipirea de moment care vin la pachet cu urmatoarele servicii:

 • fotografii realizate de un fotograf profesionist – pentru a prezenta cat mai realist imobilul, pentru plus valoarea adusa si pentru buna informare a clientului (punct ochit – punct lovit)
 • video de prezentare – pentru o rata de deschidere cat mai mare si pentru o mediatizare a ofertei cat mai buna (numarul de persoane care il vad si il vizioneaza)
 • mediatizare mare pe social media (facebook, linkedin, twitter, youtube)
 • descriere emotionala si persuasiva, pe intelesul cumparatorului
 • promovarea imobilului pe site-urile de specialitate.

Ma bucur ca ai ales!

+40757703567

Maior Ion Coravu, nr. 1 – 7

07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile