Ai o casa sau un apartament de vanzare?

Apeleaza la cel mai rapid vanzator de imobiliare si vei avea cumparator in maxim 30 de zile.

Suna-ma si afla in 2 minute cat de repede pot vinde proprietatea ta!

De ce sa vinzi prin noi?

Cele mai rapide vanzari

Am incheiat tranzactii chiar si in 24 ore. Avem cel mai robust si eficient sistem de promovare a proprietatilor imobiliare si de gestionare a vanzarilor

Suport legal la nivel expert

Vanzarile imobiliare pot fi complicate. De aceea, avem expertiza de peste 15 ani in probleme cadastrale si de carte funciara, titluri de proprietate, mosteniri etc. si va sprijinim cu toate acestea gratuit.

Nu investesti nici 1 minut

Poti lasa cheile la noi si ne ocupam de absolut tot: fotografii si prezentare video, organizare vizionari, negocieri, acte. Nu investesti nimic din timpul tau, doar vii la semnare sa-ti iei banii.

0 costuri initiale

Nu exista nici un fel de cost initial. Comisionul nostru apare doar dupa ce gasim client pentru proprietatea dumneavoastra si incasati banii.

Intrebari frecvente de la clienti

Totul este foarte simplu si 100% transparent: noi reprezentam doar vanzatorul unei proprietati si de aceea ne intereseaza sa obtinem cel mai bun pret pentru proprietarul care vinde, deoarece vom incasa comision in functie de valoarea tranzactiei. Totodata, vrem si sa gasim clientul in cel scurt timp, pentru ca in momentul incheierii tranzactiei vom incasa comisionul.

Cu peste 20 ani de activitate, stim cum sa oferim cea mai buna expunere unei proprietati si am perfectionat un sistem de tactici de marketing online pentru promovarea optima a proprietatilor. Totodata, avem acces la grupuri private de cumparatori activi, interesati de achizitii imobiliare, carora le prezentam oportunitatile, ceea ce a facut ca unele tranzactii sa fie incheiate chiar si in 24 de ore. Nu in ultimul rand, suntem o echipa cu ani de experienta in negocieri si cunoastem in detaliu piata imobiliara din Bucuresti si nu numai.

Sigur ca da! De fapt, o buna parte din clientii nostri fie sunt in afara tarii, fie nu sunt in localitate, sau nu au timp sa se ocupe personal de vanzare. Ne puteti lasa cheile proprietatii, iar noi ne ocupam de tot, de la promovare la organizarea vizionarilor, negocierea celei mai bune oferte si incheierea actelor.

Ne ocupam de toate zonele din oras si zone limitrofe. Sunati-ne indiferent de cartierul sau zona unde aveti proprietatea pe care doriti sa o vindeti si vom sta de vorba bucurosi.

Da. Chiar mai mult, va vom oferi sfaturile noastre pentru a obtine cel mai bun pret posibil, in conditiile ofertei de piata, a situatiei imobilului si a proprietatii specifice. Lucram pentru dumneavoastra ca partener pe tot parcursul vanzarii, deoarece vom beneficia impreuna de cea mai buna tranzactie.

Nu. Niciodata nu impunem nici un fel de cost initial clientilor cu care colaboram. Costul apare numai la sfarsit, dupa ce tranzactia s-a incheiat iar proprietatea dumneavoastra s-a vandut unui client adus de noi. Chiar mai mult, noi ne sprijinim toti clientii in chestiuni legale si administrative care sa conduca la vanzarea cat mai rapida si in perfecta legalitate a proprietatilor, pentru ca doar in acest fel avem cu totii de castigat.

Peste 1000 tranzactii imobiliare rapide

Ce spun clientii cărora le-am gasit cumparator rapid

"Been only exciting so far"
"Would definitely recommend it"
"Price / quality ratio is unbeatable"

Stefan Nita

Expert imobiliar de peste 20 de ani

Suna-ma azi si afla cat de repede pot sa-ti gasesc client pentru proprietatea ta
Te pot ajuta cu ceva?