Despre Noi

Suntem Stefan Nita si Alexandra Demian, experti imobiliari full services si reusim sa deservim intreg spectrul de clienti care apeleaza la serviciile noastre.
Suntem printre putinii experti imobiliari care au ales sa treaca la un mod de lucru civilizat care avantajeaza proprietarii de locuinte din toate punctele de vedere. Ti-ai dat seama ca acest mod de lucru este REPREZENTARE EXCLUSIVA!

Reprezentarea Exclusiva este alegerea inteligenta care ne-a permis sa punem interesele clientilor nostri pe primul plan. Fiind firi competitive si avand o mentalitate sanatoasa consideram ca reprezentarea unei singure parti este cheie succesului nostru.

 Noi, Stefan Nita si Alexandra Demian, formam un cuplu si in viata personala si reusim cu succes sa fim in permanenta impreuna atat acasa cat si la birou. Spusele noastre se bazeaza pe perioada longeviva, de 16 ani de cand suntem in aceasta formula. Si de zece ani avem un mare ajutor, chiar divin, se numeste… Antonia.
 

Clientii nostri ne recomanda ca fiind cei mai buni agenti din Bucuresti, dar noi cu modestie ne recomandam ca fiind printre cei mai buni agenti pe segmentul rezidential. Acest lucru se datoreaza numarului mare de oferte vandute in reprezentare exclusiva.

Consideram ca imobiliarele nu pot fi facute decat Full Time. Timpul este foarte important. Ziua are 24 de ore pentru toti depinde cum alegem fiecare sa o fructificam.

+40757703567

Maior Ion Coravu, nr. 1 – 7

07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile