Despre Noi

Stefan Nita
Despre
Stefan
Nita

Indiferent dacă ai un apartament, o casă, un teren sau orice altă proprietate de vânzare , ar trebui să mă contactezi cu toată încrederea, ești exact acolo unde trebuie să fii. Puterea echipei KW Ștefan Niță Group este avantajul tău!

Ștefan Niță omul

Sunt un veteran în domeniul imobiliar și am reprezentat clienți din toată România în foarte multe tranzacții, le-am pierdut șirul dar vorbim de mii.

Am crescut valorile afacerii mele în fiecare an, dar numărul pe care mă concentrez în fiecare zi este numărul exact de clienți care au semnat cu mine contract de exclusivitate.

Abordarea mea este profund analitică și lucrez neobosit pentru a mă asigura că ai mei clienți sunt la curent cu proprietatea sau investiția lor.

Înainte de a lucra în domeniul imobiliar…, nu există nimic. De când mi-am început cariera (și cea mai mare parte a vieții) am vândut. Făcând doar vânzări, investițiile imobiliare au venit de la sine. Cariera mea în domeniul imobiliar a început prin a ajuta câțiva prieteni cu proprietățile lor și de acolo am început să 

ajut din ce în ce mai mulți clienți pe drumul meu de a deveni un agent de top în România.

La fel ca toți cei care se îndrăgostesc de România, sunt un gurmand total, un pasionat de aer liber și un iubitor al clădirilor arhitecturale. Când nu mă aflu prin case, conace sau apartamente mă vei găsi în jurul orașului București, mergând la pescuit, mergând cu bicicleta, explorând cea mai bună scenă culinară a națiunii noastre sau într-unul dintre parcurile din București.

Este ușor să vinzi imobile când ai o pasiune nebună pentru ele. Acesta este motivul pentru care mulți dintre clienții mei din afara orașului primesc un itinerar pentru a explora tot atâtea parcuri, restaurante și monumente istorice câte cartiere și case le prezint.

Împreună cu familia mea (fiica Antonia și soția Alexandra), îmi petrec cea mai mare parte din timpul liber întărind toate motivele pentru care Bucureștiul este acasă!

Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe