Detalii Oferta

Cateodata marimea conteaza!
Magurele
ID:1962

Casă de vânzare, situată lângă pădure, în apropiere de București
Se vinde casă cu 11 camere aflată într-o zonă ce este în continuă dezvoltare, cu poziționare strategică lângă pădurea din Măgurele, Ilfov, în apropierea Măgurele Science Park. Proprietatea se află în imediata apropiere a parcului științific care se va dezvolta în jurul celui mai puternic laser din lume – Eli-Np.
Situat într-o zonă liniștită, ce beneficiază de mult aer curat, departe de orice sursă de poluare din oraș și, totuși, cu acces facil și rapid către centru, imobilul oferă toate condițiile unei vieți liniștite. Mai mult, acesta reprezintă un mediu ideal pentru familiile cu copii, ce au nevoie de mult spațiu de desfășurare.
Această locuință a fost ridicată în anul 2011, în regim P+1E, din beton armat 100%, fiind realizată la un standard de construcție cu adevărat eficient din punct de vedere energetic, termic și fonic ridicat. În plus, din punctul de vedere al temperaturii interioare, aceasta este una constantă în întregul imobil pe toată durata anului.
Câteva detalii de ordin tehnic
Întrucât vorbim despre o casă complexă, inclusiv terenul pe care este construită este unul mare. În primul rând, suprafața totală a terenului este de 830 mp, din care cea utilă totală este de 520 mp, iar suprafața construită la sol este de 269 mp. Locuința beneficiază de cel mai bun sistem constructiv, cu rezistență maximă la cutremure și calamități, structura fiind din fundații de beton armat, stâlpi de structură metalică și planșee din beton armat. De asemenea, lungimea deschiderii este de 17 m.
Componență locuință
Mai departe, vă prezentăm casa așa cum arată ea în aceste momente, din punctul de vedere al numărului de încăperi.
Așadar, vorbim despre:
Dormitoare: 7
Livinguri: 2
Camera de joacă pentru copii
Birou
Bucătării: 1
Balcoane: 2 balcoane
Băi: 5
Un alt aspect ce merită adus în discuție aici este și faptul că aveți inclusiv 3 locuri de parcare disponibile.
Casă ce se vinde complet mobilată și utilată la cerere
Viitorul proprietar ce va locui aici trebuie să aibă în vedere faptul că vorbim despre o locuință care beneficiază de multiple dotări. De exemplu, casa este prevăzută cu scară interioară și exterioară, garaj cu ușa acționată la comandă, poartă electrică, terasă, generator de curent de mare putere, stație de deferonizare, stație de dedurizare a apei, puț de mare adâncime, gazon și sistem de irigat aferent, alarmă de securitate, 3 centrale termice, șemineu, masa de billiard, curte amenajată și loc de joacă pentru copii.
Mai mult decât atât, pe lângă utilitățile de bază (gaz, curent, CATV etc.) locuința vine și cu un sistem de încălzire în pardoseală la etaj și pe calorifere pentru parter și etaj. Totodată, aici veți regăsi și un sistem termic și fonic, izolație interioară și exterioară, astfel încât să puteți menține o temperatură constantă tot timpul anului cu un cost cât mai mic de energie. Prin urmare, vorbim despre o locuință durabilă în construcția căreia s-au folosit materiale sustenabile și de calitate superioară, care asigură confort termic și fonic ridicat, fiind, în același timp, un spațiu sănătos și prietenos cu mediul înconjurător.
În plus, cheltuielile de întreținere ale casei sunt reduse, apa fiind furnizată din natură prin puțul de mare adâncime, iar canalizarea este obținută printr-o fosă septică de ultimă generație.
Trebuie menționat și faptul că aici veți găsi o curte spațioasă, garaj, subsol, pod, toate acestea în afară de spațiul de joacă pentru copii.
Descriere compartimentare
La parterul casei se află o bucătărie extrem de generoasă din punctul de vedere al suprafeței, având insulă și breakfast corner. De asemenea, tot aici se află și un living mare, precum și un spațiu de luat masa. Totodată, nu trebuie să uităm nici de camera de joacă pentru copii (care se poate transforma). Tot la parter veți avea parte și de un dormitor imens, un birou de lucru, 2 băi, dressing la intrare, terasă închisă și amenajată, ce poate fi locul ideal pentru petrecerea timpului liber în aer curat de primăvară și chiar până toamna târziu.
Ajungând la etaj, aici veți vedea că se află 5 dormitoare și 3 băi (dintre acestea dormitorul matrimonial beneficiază de baie proprie și dressing). Tot aici, veți vedea și un living cu șemineu și masă de billiard, dressing spațios pentru depozitare, dar și acces către pod care este destinat exclusiv depozitării.
Acestea fiind spuse, dacă vă doriți să aveți parte de o casă frumos amenajată, modernă, mobilată și utilată cu tot ceea ce este nevoie pentru un trai luxos, această locuință poate fi ce v-ați dorit sau chiar mai mult decât atât.
Nu ezitați să ne contactați dacă doriți să stabilim o prezentare reală a acestei locuințe!

Caracteristici generale

 •  Acces Casa:RATB
 •  Acoperis:Tabla
 •  Bucatarie:Inchisa
 •  Calorifere:Fonta
 •  Curte:Betonata Gradina
 •  Destinatie:Locuinta
 •  Dotari:Aer Conditionat Aragaz Frigider
 •  Ferestre Casa:Term. PVC
 •  Incalzire Casa:Centrala Termica
 •  Izolatii termice:Exterior
 •  Materiale:Caramida Porotherm
 •  Mobilat:Mobilat
 •  Pereti:Faianta Tapet Lavabil
 •  Plansee:Beton Armat
 •  Podele:Parchet Gresie
 •  Stadiu Finisare:Finisat
 •  Strazi:Asfaltate
 •  Structura Casa:Beton
 •  Tip Casa:Individuala
 •  Tip Curte:Individuala
 •  Utilitati:Curent Apa Canalizare GazDistribuie Oferta
290.000€
Numar Camere
11 Camere
Numar Bai
5 Bai
Suprafata
520 mp
Sunt interesat
De oferta

 Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe