Detalii Oferta

Unicat... Vila de vanzare Primaverii
Primaverii, Bucuresti
ID:SN0082

Reședința, construită în perioada interbelică, cu elemente arhitecturale deosebite este situată la confluența Bulevardelor Mircea Eliade și Primăverii. Este cunoscută ca zonă rezidențială de lux a Bucureștiului. Terenul proprietăţii este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafeţe aferente unei vile din zona Primăverii.
Fermecătoarea clădire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viață fericită într-o zonă care profită din plin de toate beneficiile aerului curat și a liniștii.
Calitatea și bunul gust se acompaniază perfect în cazul acestei proprietăți, începând cu procesul de consolidare și proiectare, soluțiile de amenajare și finisajele de calitate premium până la curtea plină cu vegetație, completate de foișorul discret amplasat. Piatra naturală şi esențele de lemn folosite la finisaje sunt în armonie cu mobilierul și dotările de ultimă tehnologie. Se remarcă echilibrul obţinut între caracteristicile originale ale casei şi elementele actuale de design.
Imobilul, consolidat integral în anul 2000 și reamenajat integral în anul 2018, își face remarcat farmecul atât în exterior dar mai ales în interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefează suprafețele arcadelor, ale ușilor și ale ferestrelor interioare în stil venețian cu influențe maure, decorate cu vitralii pictate manual. Instalațiile electrice şi sanitare au fost înlocuite integral, imobilul având sistem încălzire pardoseală în băi şi recirculare apă caldă menajeră pentru a asigura confortul necesar unui standard de viaţă înalt. Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, costul total al amenajării reprezentând o investiție majoră.
Structura de rezistență este realizată pentru pereți din zidărie cărămidă și stâlpișori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt planșee din beton armat.
Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarmă, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio, aerul condiționat și sistemul de încălzire pot fi comandate de la distanță din telefon.
Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și al unui al 5-lea loc de parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi. Practici și funcționali, acești bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, acționare locală sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil), oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.
Spațiile tehnice și de servicii sunt alcătuite din: cabină pază (+grup sanitar), spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zonă centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu și o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau în cameră de panică (aceasta fiind dotată cu uşă blindată).
Zona de recreere este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior din sala de sport și camera de masaj.
Proprietatea oferă un loc ideal de relaxare, care conferă o atmosferă elitistă, prin livingul generos, biblioteca reconfortantă şi terasa cu o copertină retractabilă. Acestea sunt completate de un birou și o bucătărie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia.
Scările placate cu stucaturi ne introduc în zona de odihnă și locuit formată din 4 dormitoare la care se mai adaugă o zonă de living, 4 băi, 3 dressinguri și camera pentru bonă.
Mobilierul casei a fost selectat de la branduri de înaltă calitate.
La exterior, proprietatea încântă privirea cu un superb gazon, gard viu și cu jardiniere având plante decorative. Sistemul complet pentru irigare instalat asigură întreținerea perfectă a spațiilor verzi. Curtea este dotată cu aspersoare automate şi robot de tuns iarba, întreţinerea făcându-se autonom, personalul pentru mentenanţă nefiind trebuincios.
Distinsa reşedinţă poate fi utilizată imediat după mutare, fără a fi necesar a se mai cumpăra nimic. Este complet mobilată şi utilată cu electrocasnicele necesare, televizoare, inclusiv tacâmuri, veselă, prosoape etc.
Proprietatea oferă avantaje esențiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de școli, grădinițe, supermarketuri, restaurante, săli de sport sau aeroport, constituie criterii importante în decizia de cumpărare.

Caracteristici generale

 •  Acces Casa:Autobuz RATB Metrou
 •  Acoperis:Lindab
 •  Bucatarie:Inchisa
 •  Calorifere:Aluminiu
 •  Curte:Gradina
 •  Destinatie:Locuinta/Birou
 •  Dotari:WC Serviciu Semineu Senzor incendii Sistem Video
 •  Ferestre Casa:Term. PVC
 •  Incalzire Casa:Centrala Termica
 •  Izolatii termice:Exterior
 •  Materiale:Caramida Porotherm Beton Armat
 •  Mobilat:Mobilat
 •  Pereti:Marmura Faianta Tapet Lavabil
 •  Plansee:Beton Armat
 •  Podele:Marmura, granit Parchet
 •  Stadiu Finisare:Finisat
 •  Strazi:Asfaltate Iluminat stradal Mijloace de transport in comun
 •  Structura Casa:Beton
 •  Tip Casa:Individuala
 •  Utilitati:Gaz Canalizare Apa Curent
 •  Vecinatati Spatii:Metrou Autobuz Zona comerciala Banca Fastfood RATB Hotel Ultracentral PiataDistribuie Oferta
5.000.000€
Numar Camere
10 Camere
Numar Bai
7 Bai
Suprafata
452 mp
Sunt interesat
De oferta

 Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe