Vanzator versus Performer

Home > Blog > Vanzator versus Performer

Cu siguranta pentru a putea deveni un performer in vanzari este nevoie de pasiune.

Ce inseamna pasiune? Acest cuvant il folosim des, dar oare stim cu adevat ce inseamna el?

Inseamna dorinta, aspiratie, inclinatie vie, insotita de placerea pentru profesia exercitata. La cati dintre vanzatorii cu care ai intrat in contact ai intalnit pasiunea? Tu iti exerciti profesia de vanzator cu pasiune?

 Intalnim vanzatori peste tot: in magazine, in mall-uri, la statiile peco si oriunde ne uitam dam cu ochii de vanzatori. Sunt cu miile, dar cati dintre ei sunt performari? Cati dintre ei isi depasesc target-ul? Toti isi doresc sa faca vanzari multe ca sa incaseze un comision gras la sfarsitul lunii. Oare cati dintre ei reusesc acest lucru?  

Cea mai importanta persoana din lumea afacerilor este agentul de vanzari.

Nimic nu se intampla in afaceri pana cand cineva nu vinde ceva. Indiferent ca vorbim despre un serviciu sau despre un produs finit.

Vinzi pentru ca fabrica sa-si poata onora comenziile, pentru ca produsul sa fie livrat, pentru ca salariile sa fie platite si pentru ca noul sistem computerizat necesar pentru departamentul financiar sa poata fi achizitionat.

Vanzarea are loc chiar si atunci cand vrei ca banca sa-ti imprumute bani sau sa-ti extinda  linia de credit, trebuie sa-l convingi pe bancherul sau vanzatorul tau de abilitatea ta de a te descurca si de a restitui banii inapoi.

  Si astfel intotdeauna se face cate o vanzare.

                                                               Fie il convingi pe client sa spuna DA.

                                                               Fie te convinge el pe tine spunand NU.

In cei 17 ani de activitate pe piata imobiliara din Romania am tot cautat un curs de vanzari care sa ma ajute sa performez si uite asa am inceput o intraga Aventura.

De ce spun Aventura? Pentru ca am reusit sa gasesc cateva cursuri de vanzari si m-am hotarat sa particip la ele. Dar surpriza a fost ca  de foarte multe ori mi-am dat seama ca acei traineri nu au avut niciodata legatura cu vanzarile, nu au vandut niciodata nimic si uite asa am realizat ca eram de zece ori mai bun decat ei prin prizma experientei. Eu cautam un curs care sa plece de la baza. Vroiam sa inteleg exact de ce cumpara oamenii si cum lucreaza creierul uman, ce provoaca starea de bine, ce provoaca emotia?

Gasesti si acum cursuri care se intituleaza " 7 strategii pentru a deveni un vanzator de success ", "21 de tehnici de vanzari", foarte tare frate dar le poti aplica cand nu cunosti baza? Cand nu cunosti pshihologia vanzarii? In acest moment am pus bazele unui program PERFORMER SALESMAN  care te ajuta sa  treci prin toate fazele unei vanzari si sa intelegi cum functioneaza creierul uman.

Pentru a performa, pentru a-ti convinge clientii sa spuna DA si a nu-i lasa pe ei sa te convinga spunandu-ti NU, inscrie-te ACUM in programul PERFORMER SALESMAN!

Iata ce cuprinde programul PERFORMER SALESMAN  

Vezi Aici: http://www.stefannita.ro/performer-salesman.html

 

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile