Sector 3 Bucuresti - De ce să te muți aici?

Home > Blog > Sector 3 Bucuresti - De ce să te muți aici?

 Sector 3 Bucuresti - De ce să te muți aici?

Te gândești intens la mutare? Sector 3 Bucuresti este opțiunea care te atrage?

Află care sunt avantajele și dezavantajele mutării tale în acest sector, ce puncte de interes există, ce caracteristici au zonelor rezidențiale și alte detalii  de reținut.

4 aspecte atractive în sector 3 Bucuresti

Ce anume te determină să vrei ceva mai bun?  Probabil tornada de jucării de care nu mai încapi când intri în living sau zgomotul enervant de la vecinii care se cred designeri de interior.  Este clar, familia s-a extins, copiii au nevoie de camere diferite, vă faceți planuri noi de viitor sau pur și simplu te-ai săturat de cartier, de gălăgie, poluare intensă și lipsa unor spații verzi, parcuri.

Este momentul pentru ceva mai bun. Doar tu poți decide dacă vrei să fii stresat în continuare sau să faci chiar acum pasul cel mare.

Capitala este de departe cel mai complex oraș al României care oferă de toate pentru toți, cum s-ar spune. Sectorul 3 are o suprafață de 35  km2 și un număr considerabil de 78 de artere și mari bulevarde.     

Te atrage natura și te relaxează plimbările lungi în parc?

1.Un punct de atracție de care se bucură Sectorul 3 este tocmai îngrijirea atentă față de spațiile verzi. În total sunt 131 de hectare de natură curată.  Cel mai întins este celebrul Parc Titan, ce are o suprafață de 48 ha.

Doar imaginează-ți cum este să te plimbi într-o dimineață de weekend în Parcul Titan, uitându-te la imaginea de mai jos. Te lași vindecat de culorile vii ale florilor, copacilor și asculți curios cum bat din aripi păsările sălbatice de pe lac.

Poți să faci jogging, să lași copii să zburde la aer curat, să se întreacă în viteză la topogan. Pozele vor ieși minunat în orice anotimp, grație diversității speciilor de plante, a lacului, bisericii, fântâna arteziană și locuri de joacă pentru copii.

(sursă poză: http://www.andreibartesch.com/lacul-parc-titan/ )

Parcul este ridicat la rang de artă de Lacul Titan. O oază de lumină și liniște. Este despărțit de Podul “Liviu Rebreanu” în două segmente, numite Lacul Titan 1 și Lacul Titan 2. Pe acest lac există cinci insule, numite "Insula Pensionarilor",  "Insula Trandafirilor", "Insula IOR", "Insula Câinilor" și "Insula Înecaților".

Parcul IOR te trimite pe diferite continente, știai? Vizionează o parte din grădina botanică din parc, aici:https://www.youtube.com/watch?v=jVcb1CRTlDU

În Sector 3 Bucuresti te mai poți plimba liniștit în următoarele parcuri:

  • Al. I. Cuza – 39 ha
  • Pantelimon – 33 ha
  • Titanii – 6 ha
  • Gheoghe Petrascu – 3 ha
  • Constatin Brancuși – 1 ha
  • Sf. Gheorghe Nou – 1 ha

 

Petrecere până dimineață în cluburile și locațiile selecte

2.De îndată ce te-ai mutat în sector 3 Bucuresti, vei  fi curios să știi și locațiile de socializat. Află că sunt foarte multe cafenele cu design istoric, elegant, artistic sau avangardist, rebel, neconvențional. Poliția sigur te poate amenda dacă trezești vecinii în toi de noapte. Așa că mai sigur, mergi cu prietenii în sumedenia de cluburile care pun distracție pe foc.

Sector 3 Bucuresti: Alege ce este mai bun pentru copilul tău!

3.Cele 74 de unități școlare permit părinților să se bucure de libertatea de a alege în funcție de: proximitate, specific, profil, prestigiu etc. Sunt  21 de grădinițe private de excepție împărțite în 36 de corpuri de clădire și 8 grădinițe în cadrul școlilor gimnaziale, ce funcționează în 12 corpuri de clădire.

Aproximativ  14.577 de elevi în clasele primare și 9.192 de elevi în clasele gimnaziale își scriu destinul în cadrul celor 29 de școli gimnaziale.

În sectorul 3 există o școală gimnazială specială și  o școală gimnazială de arte.  Un număr de 14 licee și colegii permit profesorilor să antreneze un număr mare de adolescenți.

4.Loc încărcat de istorie și copilării împlinite

În sectorul 3 vei fi surprins de amprenta istorică lăsată de timp. Pășești timid pe străzi și parcă auzi cum clădirile pătate de vremurile trecute strigă victorie. Centrul Istoric al Bucureștiului îți va prezenta importante clădiri-monument.  Vechiul București de aici s-a desprins în secolul al XVI-lea.

Poate ai copilărit pe aici, și-ți amintești cum fugeai împiedicat cu prietenii tăi sau cum mergeai vara la bunici să culegi cireșe, agățat de o scără.

Locuitorii din sector 3 București ajung repede la job

Vreau să ajung repede la job! Este adevărat? Da. Toți ne dorim asta. E stresant să pierzi timp în trafic. În aglomerația Bucureștiului, un aspect puternic în alegerea unei noi proprietăți este distanța față de metrou. De ce? Este cel mai rapid mijloc de transport, deoarece taie de pe listă problema traficului îngreunat.

În sectorul 3 vei găsi atât stație de metrou, cât și de autobuze, trolee și tramvaie.

Ești nesigur în privința unor rute? Întră pe aplicația de traansport în comun și află ce rută trebuie să urmezi, cum ajungi mai repede și ce mijloace de trsnport sunt în zona ta. Accesează, aici: https://moovitapp.com/index/ro/transport_public-Bucure%C8%99ti-2960

Mută-ți viața în sector 3 Bucuresti

Poate fi simplu sau dificil să te hotărăști. Doar de tine depinde dacă vrei să fii relaxat și liniștit. Oricând găsești ocazia, mergi la o vizionare de vilă, casă sau apartament pe placul tău chiar în sector 3.

 

Vrei să vinzi sau să cumperi în sectorul 3?

Contactează-ne:  0757.703.567

stefan@stefannita.ro

Wolf House - aliatul oamenilor puternici!

 

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile