Rezervația Naturală Snagov – prilejul perfect pentru relaxare și odihnă

Rezervația Naturală Snagov – prilejul perfect pentru relaxare și odihnă

Publicat in30.09.2022
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter

Atunci când vă doriți să petreceți câteva zile departe de agitația și de stresul Bucureștiului și nu aveți timpul necesar pentru o ieșire departe de oraș, atunci Rezervația Naturală Snagov ar putea fi soluția ideală pentru o astfel de experiență. De asemenea, v-ar putea satisface nevoia de aer curat. Zona este una extrem de apreciată de turiști pentru felul în care pune în evidență frumusețea naturii și nu numai.

Pădurea este o locație excelentă pentru relaxare
Cei care doresc să se recreeze într-o excursie de câteva ore prin pădurea Snagov vor găsi aici o rezervație de nuferi pe un lac mare, în funcție de anotimpul în care faci o vizită aici. Pădurea Snagov este o locație ideală pentru cei care sunt pasionați de ciclism montan. Este de astfel, și linia de sosire a maratonului anual „Prima Evadare”. Pădurea este o locație turistică ideală pentru cei care sunt în căutarea liniștii și a relaxării. Oferă vizitatorilor o varietate de atracții turistice indiferent de anotimp. Locația este o poveste indiferent de sezonul în care decizi să o vizitezi.

Lacul Snagov
Cunoscut ca fiind cel mai mare lac din Câmpia Română, Lacul Snagov, s-a format din aluviunile depuse de râul Ialomița. A devenit astfel un liman de râu. Este cel mai adânc lac din această zonă . Are o suprafață totală de 600 de hectare și o lungime de 16 kilometri și o adâncime de nouă metri. Fauna de aici este remarcabilă prin prezența a șaisprezece specii de pești, inclusiv coadă, dorada, platică, crap, sebastă și multe alte precum și două specii de guvizi. De altfel, în afara zonei protejate, te vei putea bucura de câteva momente de relaxare și liniște pescuind și admirând natura din jurul tău. Lotusul indian, nufărul alb, săgeata de apă, nufărul galben și plantele carnivore sunt de asemenea plante care fac parte din flora extrem de bogată a lacului pe care o puteți observa aici cu ușurință.

Exerciții în aer liber
Rezervația Naturală Snagov este cea mai bună locație pentru persoanele care doresc relaxare completă într-un mediu curat și natural. Totodată, Lacul Snagov este locul în care se desfășoară tabere naționale și internaționale de antrenament și canotaj. Schiul nautic, bărcile cu motor și bărcile cu vâsle sunt printre principalele atracții pe timpul verii. Astfel, zona devine ușor cel mai cunoscut lac de agrement pentru activități acvatice, cu bărci de pescuit, hidrobiciclete, bărci cu motor și bărci disponibile pentru închiriere. În esență, o vizită aici este locul perfect în care te poți bucura de o zi departe de agitație, stres sau aglomerația urbană, în care trăiești în viața de zi cu zi.

Vezi alte articole din blog
O locație de poveste, în care fiecare eveniment capătă o frumusețe proprie este Palatul Stirbey din Buftea. Este perfect pentru o plimbare relaxantă într-o după amiază de vară. Momentele de liniște și pace capătă aici o alt...
Mănăstirea Snagov este un reper în București și a fost ridicată pe o insulă din partea de nord a Lacului Snagov. Încă din perioada domnitorului Mircea cel Bătrân, locașul de cult este atestat documentar. Cu toate acestea, mănă...
Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe