Plăpāndul biet agent imobiliar

Home > Blog > Plăpāndul biet agent imobiliar

Pe măsură ce devii mai experimentat, conștientizezi că cel mai greu lucru pe care îl poate simți pe pielea lui un  agent imobiliar  este să... nu vândă.

În prima ta zi de lucru nu vezi cu ochi buni când proprietarul de agenție se apropie de tine invitându-te să iei loc la acel birou pe care este un calculator vechi și prăfuit pe care rulează câteva soft-uri cu specific imobiliar.

Deși toate astea îți sună de parcă ți-ar vorbii în chineză, îți mai spune că astăzi ieși la vizionare cu colegul X iar de mâine pleci singur pe teren.

Simțindu-te singur și neajutorat în această lume în care ai pășit , stai și te întrebi cît de mult timp va trece până vei reușii să faci prima vânzare.

Văzând gesturile motivaționale ale proprietarul de agenție și colegii care îți cer o țigare,  îți creează o imagine de nesiguranță și îți pui întrebarea oare în 2,3 luni voi face și eu o vânzare?

Locul zumzăie de o activitate în stare febrilă și glasul ușor disperat al colegilor te sperie, datorită celor 45 de zile în care tu nu ai reușit să vinzi nimic.

Cele 45 de zile îți deschid un dialog intern, gândindu-te că resursele se termină, începe perioada datoriilor, nu te mai poți concentra și dedica clienților pentru că grijile te apasă din ce în ce mai tare simțind  această durere în oase.

Reflectând asupra situației  vezi că drumul tău se sfârșește și iei decizia să pleci din această frumoasă meserie, cu iluzia că IMOBILIARELE NU MERG.

Prin urmare domnule proprietar de agenție nu te mai plânge că nu sunt oameni care să-și dorească să lucreze în imobiliare.

Începi prin a asculta problemele agenților imobiliari.

În consecință, începe prin a te schimba pe tine, decide să fii imediat bun lider!

Ține minte că înainte de a fi angajați sunt oameni și interesează-te de nevoile lor. Începe prin a îi pregătii pe acești oameni și apoi așteaptă de la ei rezultate.

Ai putea începe prin:
-conducerea prin puterea exemplului
-etică sau morală puternică
-cunoșterea companiei
-corectitudine
-inteligență și competență
-recunoșterea meritelor angajaților

Imaginează-ți cum ar fi să te schimbi și să te vezi urmat de oamenii  de lângă tine în frumosul  tău drum spre succes.

Succesul tău poate începe simțind nevoia de învățare a oamenilor care te urmează.

Ascultă chemarea schimbării și fără a riposta lasă pe mut managerul exigent care ești și cheamă liderul autentic din tine care te va duce spre succes.

Știu că ești  la început de an și vrei să ai un... an bun, acesta este motivul pentru care am pregătit un... curs de leadership și vânzări care să nu-ți... afecteze bugetul dar să ... te ajute să simți căldurosul viitor care te așteaptă .

Poți venii doar tu și să dai mai departe,  începând astfel  transformarea sau să vii cu echipa.

Implicându-te vei face primul tău pas.

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile