Negociaza-ti locul in echipa mea!

Home > Blog > Negociaza-ti locul in echipa mea!

 

Intotdeauna, ca vanzatori, indiferent din ce ramura facem parte, ne-am dorit ca familiile noastre sa fie fericite. Un castig mai mare oricand este binevenit...Nu-i asa?


Suntem destepti ,avem putere de munca si de a lucra in conditii de stres.
Ca sa devii vanzator performer ce iti lipseste?
O echipa competitiva de unde sa inveti in permanenta?
Un leader de exceptie care sa fie atent la toate nevoile tale?
Hai sa-ti spun cu ce pot veni in sprijinul tau: Eu, Stefan Nita, expert si negociator imobiliar cu experienta de 18 ani pe piata imobiliara din Romania. Da, anul acesta imi serbez majoratul intr-o minunata meserie, cea de performer imobiliar.
Cu aceasta experienta, pot sa spun ca stiu exact cu ce se confrunta agentii imobiliari si care sunt avantajele pe care eu le ofer echipei mele.

1.       Training-uri de calitate

Este esential, pentru a performa, ca ... stiinta sa se imbine perfect cu practica. Si unde poti invata cel mai bine? Intr-o echipa cu experienta in vanzari. Chiar daca aceasta echipa nu provine doar din mediul imobiliar, suntem performeri indiferent de domeniul vanzarilor in care am activat fiecare. Intr-un final toti am vandut oamenilor.

2.       Libertate

Un performer stie foarte bine cum sa-si organizeze timpul astfel incat vanzarile sa ramana pe primul plan...vanzarile ne aduc bani. Am toata increderea in echipa mea responsabila si in performantele ei.

3.       Vanzari

Fac ca visul unui performer imobiliar sa devina realitate. Sa vanda din ce in ce mai mult. Sistemul de lucru si procedurile sunt create ca tu sa faci un numar ridicat de vanzari. Fiind o echipa competitiva ai sustinerea necesara din partea celorlalte departamente: de marketing, call center, juridic, de evaluari, fotograf profesionist si logistica. Am creat un mediu propice bazat pe dorintele unui performer. Timpul este foarte important pentru noi toti si organizat cum trebuie te face sa... FII DE NEOPRIT. Vei devenii o masina de vandut!

4.       Sanatate
Daca sanatate nu este, nimic nu mai conteaza. Ai beneficiul de a participa la traininguri facute de experti care sa te invete cum sa ai o alimentatie corecta si sa traiesti sanatos pentru o viata sanatoasa. Asigurarea medicala este esentiala. Consumarea fructelor este foarte importatnta iar eu ma asigur ca le ai din belsug.

5.       Echilibrul
O minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Alergarea, miscarea si consumarea caloriilor zilnice sunt esentiale pentru un tonus si un echilibru perfect. Abonamentul la sala il acopar fara discutie prin intermediul firmei.

Restul il negociem la interviu!

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile