Egalitatea, Ón opinia mea, Ștefan Niță

Home > Blog > Egalitatea, Ón opinia mea, Ștefan Niță

 

"Egalitatea nu există decât în matematică."

Mihai Eminescu

Nemulţumire

Acum ceva vreme am descoperit pe internet din ce în ce mai mulţi clienţi nemulţumiţi pe segmentul rezidenţial. Nemulţumiţi de agenţii imobiliari şi de serviciile oferite.

Nemultumire

Pot spune că acelaşi lucru îl auzeam şi eu de la clienţii mei. După ce beneficiau de serviciile mele, în sistemul de reprezentare exclusivă, îmi spuneau că ar fi bine să fie mai mulţi agenţi imobiliari performanţi în piaţă. Performanţa vine din pregătire, iar lucrul bine făcut şi clienţii mulţumiţi  aduc recomandări.

Mulţi colegi din branşă îmi spun că sunt scump, la fel şi unii clienţi. Răspunsul vine rapid, sunt scump, dar asta este valoarea şi pregătirea mea. Clienţii văd imediat diferenţa de valoare, în serviciile oferite şi în randamentul vânzării.
Întotdeauna am spus că este mai bine să oferi un comision mai mare din ceva vândut decât mai puţin din ceva inexistent. Dar ceea ce unii colegi nu înţeleg este că pentru această meserie ai nevoie de pregătire continuuă.

Şansa de a fii mulţumit

EgalitateaUlterior am hotărât să susţin primul meu seminar gratuit.
Vroiam să împărtăşesc colegilor câte ceva din experienţa mea.
Am constatat, surprins fiind, că unii dintre "bunii" mei prieteni, nu au reuşit să-şi facă timp într-o frumoasă zi de sâmbătă şă fie alături de mine.
În schimb am fost plăcut impresionat că au avut timp şi dorinţă oameni pe care nu îi cunoşteam personal dar despre care auzisem în piaţă.

Din păcate există o invidie şi o răutate gratuită care nu face altceva decât să otrăvească această piaţă imobiliară.

Ar trebui să fim mai uniţi şi să avem dorinţa de a schimba în bine ceva. Suntem prea ocupaţi cu dorinţa de a face bani şi datorită lipsei pregătirii profesionale suntem de multe ori pe lângă ei.

Egalitatea - aşa cum am şi început acest articol. Consider că nu există egalitate din punct de vedere profesional, dar putem să tindem spre excelenţă cu toţii. Importantă este dorinţa.

Interesul celor prezenţi la seminarul meu, m-au făcut să iau decizia de a continua cu seminariile. Sunt ferm convins că vor fi din ce în ce mai mulţi cei prezenţi .

Am în plan pregătirea unui seminar mult mai amplu,  ce doresc să conţină mai multe informaţii. Vreau să am în vedere următoarele module: branding personal (branding companie), marketing (google şi optimizare, cum să realizezi un video, un newsletter), evaluare (cum să aflii preţul corect a ceea ce vinzi), limbajul trupului şi tehnici de negociere.

Vă voi ţine la curent cu viitorul meu seminar.

Aştept sugestii şi întrebări.

 

 

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile