Culoarea și arta se întâlnesc la Bistro Acuarela

Culoarea și arta se întâlnesc la Bistro Acuarela

Publicat in03.10.2022
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter

Bistro Acuarela este o zonă ideală pentru iubitorii de artă contemporană, care caută un local liniștit în care să se bucure de liniște și pace. O locație boemă situată pe strada Polonă 40 din inima Bucureștiului cu mobilier vechi și umbrele colorate care atârnă deasupra grădinii acesta este foarte ușor de observat. În realitate, aceasta a fost prima grădină de vară a Bucureștiului care a adoptat conceptul de umbrele suspendate colorate. Acest stil a fost inspirat de o alee dintr-un oraș portughez.

Obiectele vechi, restaurate, precum și operele de artă, sunt folosite pentru a crea o combinație luminoasă și binevenită. Acestea se schimbă cu trecerea fiecărui anotimp. Spiritul acuarelei este definit de reciclarea creativă și lucrările inovatoare ale artiștilor moderni. Atmosfera de aici este cu certitudine una plăcută pentru toți cei care sunt în căutarea unui liniști absolute și a unui loc unde să poată să se bucure de razele soarelui într-o zi caldă.

Începuturile unei pete de culoare în București
Modestul bistro a fost fondat de frații Andrei Argaetic și Alexu Toader, precum și de părinții lor, Dan și Aura Toader. Aceștia au deschis inițial Galeria Imbold, un spațiu social alternativ pentru comunitatea de artiști și pasionați de artă. Ei au deschis de asemenea și acest bistro, unde artiștii și prietenii familiei puteau să vină să se relaxeze după o zi de muncă. Locația emană bucurie pură și este fantastică și datorită multitudinii de elemente de creație puse la dispoziție aici.

În Grădina Acuarelelor veți putea admira următoarele exponate:

• O masă pictată de Andra Badea care a fost transformată în tablou după câțiva ani;

• O structură tridimensională desenată de Pisica Pătrată. A fost prezentată pentru prima data la expoziția Galeria Imbold în 2020, care acum completează perfect decorul grădinii;

• Lucrările Tobele și Arlechin ale lui Misha Diaconu fac acum parte din lucrările ce pot fi admirate aici;

• Walking the Pencil at the Watercolor de Andrei Argaetic este expusă pe peretele grădinii Acuarela.

Toate acestea și multe altele pot fi acum admirate printr-o plimbare scurtă și relaxantă prin grădină, care se poate finaliza cu o băutură răcoritoare servită pe terasa cafenelei.

Evenimentele care au loc și la care poți participa

Bistro Acuarela, care se autoproclamă că este o locație care găzduiește frecvent concerte de jazz. În funcție de sezonul în care ne aflăm: seria Jazz du Jardin vara și Jazz de Mansarde iarna. De asemenea, aici veți putea participa la vernisaje lunare de artă, piese de teatru și altele activități creative. În același timp, Grădina Acuarelă poate fi rezervată pentru petreceri private, asta în cazul în care sunteți în București și doriți să vă bucurați de locație împreună cu prietenii.

Vezi alte articole din blog
În 1856, librarul și editorul George Ioanid a achiziționat o grădină. La momentul respectiv era cunoscută sub numele de „Grădina Breslea”. Designer-ul Parcul Ioanid este necunoscut. A fost influențat în mod evident de arhitectura romantic&...
Schitul Darvari este oază de liniște și spiritualitate se află în inima Bucureștiului. Este ascuns de privirea trecătorilor care nu au suficient timp pentru a vedea în jurul lui. A fost creat în anul 1834 de Mihail Darvari și soția să ...
Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe