Ce trebuie să știi dacă vrei să cumperi o casă în România!

Ce trebuie să știi dacă vrei să cumperi o casă în România!

Publicat in27.09.2022
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter


Când te hotărăști să cumperi o casă în România, fii atent la locație
Știi foarte bine că atunci când vrei să cumperi o casă în România sunt trei lucruri extrem de importante: locația, locația și din nou locația.
În concluzie, locația este cea care dă valoare unei proprietăți. Este foarte important să știi dacă este o zonă bună. Dacă locuiești deja în acel oraș, ar trebui să știi care sunt zonele bune. Dacă nu, fă-ți timp pentru a cunoaște orașul. Desigur, prețurile caselor sunt mai mari în zonele bune, dar trebuie să țineți cont de:

  • să fii cât mai aproape de o școală bună,
  • să fii aproape de punctele tale de interes,
  • să fie o zonă ușor accesibilă
  • să aibă anumite facilități în zonă,
  • să ţinem cont de cum arată casele vecine.


Alte criterii de localizare
Este foarte important ce cartier ai și la fel de important este ce vecini ai.
Gândește-te că poate vei vinde la un moment dat. Evoluția prețurilor este unul dintre indicatorii importanți care vă arată tendința prețurilor pentru zona dumneavoastră de interes. Cu siguranță vrei să vinzi în profit și nu în pierdere.
Sau poate vrei să închiriezi la un moment dat și în mod clar vei câștiga o sumă lunară mai mare dacă zona este una bună.

Fie că alegi unul dintre marile orașe: București , Cluj, Constanța, Brașov sau unul mai mic și mai pitoresc precum Breaza, Sinaia, Câmpina, trebuie să fii atent la zonă.
În concluzie, trebuie să existe un echilibru între suprafață, preț și calitatea generală pe care o oferă vieții tale.

Când vă decideți asupra unei zone, întrebați-vă: „Acest loc îmi oferă ceea ce vreau?”

Si bineînțeles, dacă ai nevoie de cineva care să îți fie alături și să îți ofere sfaturi profesionale pe tot parcursul procesului, poți conta pe mine, Ștefan Niță. Sunt expert si negociator imobiliar cu peste 20 de ani de experienta pe piata imobiliara din Romania.

Vezi alte articole din blog
Pentru o excusie de câteva zile, în care să admiri peisaje frumoase și obiective turistice fantastice, Câmpina este soluția perfectă. Câmpina este un oraș în inima naturii. Dacă ai ocazia să îl vezi nu trebuie să îl ...
 Castelul Karolyi din Carei este o magnifică bijuterie arhitecturală care nu poate sub niciun pretext să nu se afle pe lista de obiective turistice. Acesta este cunoscut ca fiind un adevărat „Peleș al Transilvaniei”. Castelul Karolyi din Carei a avut o ...
Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe