Castelul Lupul – o unitate de cazare cu o poveste incredibilă

Castelul Lupul – o unitate de cazare cu o poveste incredibilă

Publicat in29.09.2022
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter

 Castelul Lupul este una dintre multele suilă și cu o peisagistică de poveste. În ciuda lipsei de popularitate, Castelul Lupilor este una dintre cele mai interesante locații din Hunedoara. Îmbină cu succes istoria, împrejurimile frumoase și servicii unice. De asemenea, vine către turiști cu o mulțime de surprize.

Castelul Lupilor, are o istorie de 150 de ani. Este acum una dintre cele mai interesante unități de cazare din România. Pune la dispoziție 13 camere unice, dintre care opt sunt tematice. Aici vei întâlni o istorie derivată din povești și o serie de servicii impecabile.

Când a început istoria Castelului?
Clădirea, care servea la acea vreme drept cazarmă pentru ofițerii austro-ungari, a fost finalizată în 1856. A fost construită pe locul uneia dintre cele mai vechi povestiri ale României. Se spune că toți lupii Daciei s-au adunat aici pentru a-i ajuta pe strămoșii daci în războaiele lor. Potrivit legendei, în zonă mai pot fi văzute și astăzi apariții stranii ale luptătorilor daci însoțiți de lupi. Turiștii sunt atrași în mod constant de astfel de legende și sunt încântați să descopere multe alte lucruri interesante despre locație.

Prin ce se distinge Castelul Lupul?
În afară de semnificația sa istorică, structura uimește și cu o varietate de alte caracteristici incredibile pe care trebuie să le știi dacă vrei să faci o scurtă vizită aici:

Castelul este de fapt un hotel bine proiectat, cu opt camere tematice și trei camere ale castelului. O călătorie aici este ideală pentru a-ți permite să călătorești înapoi în timp câteva sute de ani. Camera românească, camera prințesei, suită regală și camera torturii se numără printre camerele tematice demne de încercat cel puțin pentru experiență;
Stema Ordinis Equestris Vinis Europae (Ordinul Cavalerilor Vinului Europei) a fost acordată unității de cazare;
Castelul a fost mult timp gol pentru că comandanții austro-ungari nu au avut acces la toate beneficiile pe care acesta le oferă acum. De altfel, pe proprietatea acestuia se găsesc acum piscine în aer liber, saune, grădini deosebit de frumoase. Îți poți petrece aici foarte mult timp liber și dispuni de multe alte facilități de acest fel, de care oricine își dorește să se bucure.
Bucătărie excelentă. Deși preparatele de aici nu este strict medievală, fiecare fel de mâncare are propriul nume, precum Coastele Diavolului sau Deliciul Reginei.
Castelul este situat într-o zonă fabuloasă. Este perfectă pentru a-ți petrece câteva zile de relaxare alături de cei dragi și pentru a fi departe de toată agitația și stresul din jur. Astfel, o vizită aici te poate ajuta să te reculegi și să te bucuri de pace într-un cadru de poveste.

 

Vezi alte articole din blog
 Castelul Karolyi din Carei este o magnifică bijuterie arhitecturală care nu poate sub niciun pretext să nu se afle pe lista de obiective turistice. Acesta este cunoscut ca fiind un adevărat „Peleș al Transilvaniei”. Castelul Karolyi din Carei a avut o ...
Povestea reședinței este una destul de tristă. Castelul Iulia Hașdeu fiind ridicat din durerea de neimaginat a unui tată, când iubita lui fiică a murit chiar înainte de a împlini 19 ani. Iulia, fiica lui Bogdan Petriceicu Hașdeu, căci despr...
Contacteaza
Stefan Nita
Completeaza formularul pentru orice fel de intrebare ai!
Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate si prelucrate si sunt de acord cu politica de confidențialitate
Ne puteti contacta pe