Alatura-te celor puternici!

Home > Blog > Alatura-te celor puternici!

Alatura-te celor puternici!

Aplica chiar acum!

Povestea Wolf House a văzut lumina zilei dintr-o rezonanță cu vânzările. Atingerea clară a deschiderii față de acest domeniu a pornit din copilărie, când un copil determinat a făcut primul troc. A dat un brac german pentru o semicursieră învelită în hârtie, ca să nu se zgârie. Nerăbdarea, zâmbetul fin în colțul gurii și acel miros curat al reușitei a construit în copilul Ștefan un adevărat soldat al vânzării.

Capitala, locul care redă cel mai limpede zgomotul dur al războiului, emoții vechi și noi amestecate cu viteza, a conturat copilăria lui Ștefan. Variante albe și negre, dure sau liniștite au format treptat spiritul antreprenorial. Ce știe un copil de 13 ani? Să iasă cu băieții la izbit mingea de un zid, să joace diferite jocuri video, să meargă la competiții de șah, să danseze sau orice altă pasiune pentru viață dusă până la capăt.  

Ei bine, Ștefan era.. cum să spun, mai diferit, îl atrăgea dorința de a vinde. Ca și cum prindea energie bună și o dădea și altora, sub diferite forme. La 13 ani a vândut porumbei. Revoluția cu suflul ei izbitor i-a trezit o libertate pură. Primul pas apăsat spre un business adevărat s-a concretizat într-o tarabă în piață. Știi cum, se spune că dacă vrei să înveți vânzări, pornești chiar de la negoț, de la bază.

La urechea lui Ștefan se opreau voci groase, răgușite, tremurânde care strigau în stânga și dreapta: eu vreau să vând, eu vreau să cumpăr, și ridicau cu mâinile aspre, crăpate de soare, îngheț - saci grei cu de-ale gurii. Atunci a avut o sclipire, și-a dat seama că poate să facă mai mult, că acest drum l-a învățat deja multe și s-a scufundat în citit, studiat.

Un titlu de ziar cu cerneală ștearsă i-a atras atenția: “Statistica arată că mulți antreprenori s-au îmbogățit mizând pe imobiliare”. A renunțat la taraba din piață și a luat de braț lumea imobiliarelor. Munca de jos nu îl mai putea face fericit, era timpul pentru o nouă furtună de idei.

Până să vadă lumina lină a succesului, Ștefan Niță a sărit peste multe obstacole. Din 2001 a intrat în domeniu, dar nu ca agent angajat într-o agenție. A vrut să ia în piept tot greul și a pornit ca antreprenor, manager. Primul cartier în care a lucrat a fost Rahova, un cartier unde dacă soțul se ceartă cu nevasta o aruncă din casă fix în ușa ta, la propriu. Dar se poate și mai rău, nu-i așa? Berceni, Obor sau Magheru au și ele partea lor de coloratură țipătoare.

        

Primul birou l-a închiriat la gară, pe bulevardul Gheorghe Duca. Se numea Lupino. A conștientizat că biroul mic și dorința mare nu au ce căuta împreună, iar experiența în management era subțire. A aruncat un punct uriaș peste acel loc și s-a mutat.

Titlu de ziar: Cum să transformi rapid apartamentul personal în sediu de firmă. O realitate, căci s-a mutat cu chirie, pentru a da un aer formal, dar neconvențional apartamentului. A fost o decizie win-win, agentie imobiliara din Bucuresti cu investiție sigură.

Povestea Wolf House începe în forță. Ștefan Niță, șeful lup scrie din acest moment capitole cu eșecuri, provocări, dezvoltare, conștientizarea slăbiciunilor și a atuurilor, intermediere, nevoile clientului, plus-valoare, reprezentare exclusivă, pregătire profesională intensivă, cursuri de negociere, de agent de vânzări, marketing, pentru ca în final să se bucure de recomandările clienților și un branding personal de succes.

Povestea continuă, vrei să faci parte din ea?

Wolf House - Agentie imobiliara Bucuresti

Wolfoniada - Începe cariera în imobiliare!

Vrei să lucrezi alături de Ștefan Niță?

Wolf House recrutează 150 de WolfStarteri în imobiliare.

Trimite CV-ul tău la adresa:  stefan@stefannita.ro

Wolfstarter, s.n. = persoană determinată să crească o carieră în imobiliare, să se îmbunățească personal și profesional, să fie direct, onest, să respecte pe cei din piață, să știe că învățarea începe abia după ce se termină, de fapt e un cerc.

Ești un învingător? Consideri că fiecare zi la job te dezvoltă?

Wolfoniada este un concept nou pe piața imobiliarelor care își propune să antreneze cei mai entuziaști oameni de vânzări pentru a fi parte din echipa WOLF HOUSE.

Angajăm WolfStarteri - oameni care vor să vândă cu adevarat in imobiliare!

Cum esti tu: 

 • Sociabil: consideri că fiecare discuție te ajută direct
 • Corect si determinat
 • Dornic sa inveti strategii eficiente si sa le practici
 • Vrei sa faci cariera
 • Iti place miscarea
 • Studii in domenii conexe: vanzari, marketing, economie, comunicare, geografie, experienta in imobiliare sau dorinta vizibilă de a excela (fara studii superioare)

Agenția WOLF HOUSE te rasplateste cu:

 • Comision: 50% (negociabil în funcție de rezultate, experiență)
 • Asigurare medicală, bonusuri
 • Programul respectat
 • Evoluție în baza performanței: de la agent junior, senior, partener - coordonator de echipă la director de punct de lucru.
 • Un lider în piață de imobiliare
 • Una dintre cele mai puternice agentii imobiliare
 • Venit mare bazat pe implicare
 • Training practic in vanzari
 • Mediu in birou placut, luminos si lipsit de constrangeri
 • Clienti atent selectati

WOLF HOUSE și-a clădit renumele în capitală, locul unde negotul este si va ramane de referinta. Avem peste 17 ani de experienta in aceasta lume a imobiliarelor si suntem condusi de deviza: A fi agent imobiliar este o meserie, a fi performer este o artă!

Formarea a peste 100 de WolfStarteri

Mai mult de 1000 de proprietati vandute

Wolf House liderul nostru este Stefan Nita - coach, trainer si speaker. Un vizionar puternic care iti poate schimba destinul.

Ești tu următorul WolfSTARTER?

Trimite CV-ul tau si afla raspunsul!

Aici trimiți: stefan@stefannita.ro

 

   

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile