Agentul imobiliar de succes īnvață NLP (programare neurolingvistică)

Home > Blog > Agentul imobiliar de succes īnvață NLP (programare neurolingvistică)

Agentul imobiliar de succes învață NLP (programare neurolingvistică)

Ce este succesul? Probabil o înșiruire de evenimente menite să producă reacții în minte și să creeze noi sinapse de idei. Agentul imobiliar este un desăvârșit speaker, ce știe să prospecteze piața, să negocieze și reușește să intre în mintea clientului. Domeniul vânzărilor de orice tip vine la pachet cu o serie de ziduri care trebuie dărâmate: refuzul interlocutorului de a asculta, mediu, temeri, nișă, trendul pieței și legislații.

Comunicarea se află în centrul fiecărei acțiuni realizate. Ce ne face buni comunicatori? Cum integrăm psihologia în imobiliare? Negociere prin NLP (programare neurolingvistică)?

Hai să aflăm împreună ce semnifică NLP și cum ajută în mod direct un agent imobiliar.

 


NLP: Cum depășește un agent imobilar problemele jobului?

Cine și-ar dori să găsească un mentor în imobiliare? Categoric foarte mulți, fiindcă acest domeniu este pe cât de bănos, pe atât de anevoios. Spunem anevoios deoarece ai nevoie de fler, determinare, învățare continuă și multă răbdare. Știm sigur că un teren nu se vinde singur și nici într-o singură zi.
Atunci cum acționăm? Ce putem face să vindem cât mai mult? Tu ca și agent imobiliar vrei să obții un comision cât mai mare ca să ai evoluezi, dar mulți încep fără a cunoaște multe despre domeniul imobiliar și renunță după câteva luni. De ce? Pentru că au omis ideea că propria educare continuă, prin alocare de timp și resurse financiare, conduce către cele mai bune rezultate.

Efectiv, care sunt problemele acestui post? Mulți agenți imobiliari se confruntă cu: blocaje emoționale, stres, manageri de agenție neimplicați, nu li se oferă suport și cursuri de specialitate, incapacitatea de a convinge și negocia.
Trasează drumul pe care vrei să-l urmezi prin colaborarea cu un coach imobiliar, acel specialist care te poate ajuta să-ți identifici greșelile și să găsești rezolvarea.

Ce este programarea neurolingvistică și cum acționează?

NLP-ul este o știință aplicată în mai multe domenii: business, terapie psihologică, coaching și dezvoltare personală. A apărut din nevoia de a înțelege cât mai precis modul în care funcționează omul, mai precis mintea, limbajul, acțiunile și gândurile noastre.
Richard Bandler și John Grinder au pus bazele acestui studiu al structurii experienței subiective în 1976. Cum a pornit totul? Au început să studieze terapeuți de succes, să înțeleagă procesele care stau la baza excelenței umane și să sistematizeze modele lingvistice și de comportament.
Un specialist NLP va reuși să îți asculte problemele, să îți pună diferite întrebări cheie ca să obțină răspunsurile de care ai nevoie și să te pună în diferite situații bazate pe contextul dat ca în final tu și doar tu să afli rezolvarea acelei probleme.
Te invit să urmărești una dintre personalitățile de esență ale lumii, Tony Robbins. Antreprenor de succes, autor a celor mai vândute 6 cărți la nivel internațional și printre cei mai buni strategi pentru viață și afacere.
Vei observa de îndată cum te influențează prezența modelelor NLP în cadrul unui curs de coaching.
Vizioneză aici: https://www.youtube.com/watch?v=ANY8-_kqCZQ

Voi exemplifica câteva presupoziții din cadrul NLP sub formă de fraze care te vor face să înțelegi cum acționează această știință:

  • Oamenii prezintă cea mai bună formă posibilă. Orice individ se comportă conform propriei sale hărți asupra lumii. Iar acel comportament este cel mai bun comportament al său.
  • Mintea și corpul se influențează reciproc.
  • Nu putem sa nu comunicăm.
  • Persoana care dă dovadă de cea mai mare flexibilitate exercită cea mai mare influență asupra sistemului.
  • Oamenii au resursele interioare de care au nevoie pentru a reuși.

 

 


Agentul imobiliar apelează la NLP. De ce?

Pornind de la realitatea că un agent imobiliar are nevoie de dezvoltare personală și profesională, iar în România este destul de greu să te antrenezi pentru a vinde imobile un curs de coaching pe vânzări este cea mai eficientă metodă.
NLP-ul integrat în cadrul acestor cursuri apare ca să ușureze munca expertului în legătura cu tine și să îți ofere soluția pentru a avea un job bine plătit, poziționat și promovat în piața de imobiliare.
NLP te poate ajuta să înțelegi mai mult și să schimbi modul în care răspunzi în fața unor situații negative pe care le întâlnești. Programarea neurolingvistică ajută un agent imobiliar să-și îmbunătățească încrederea în sine, să devină un bun vorbitor și să-și negocieze strategic proiectele.

Vrei să devii cea mai bună variantă a ta?
Un adevărat lider te va putea direcționa către îndeplinirea acestui obiectiv.
Crede, acționează și convinge-te!

Vreau să-ți prezint mai multe modalități de urmat pentru o dezvoltare continuă, iar primul pas este prezența la cursul de vânzări în imobiliare: http://www.stefannita.ro/eveniment-fii-de-neoprit!-devino-o-masina-de-vandut!-34.html


DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile