Agenţi imobiliari - Jaguar versus antilopă

Home > Blog > Agenţi imobiliari - Jaguar versus antilopă

Agenţi imobiliari versus clienţi

În ultimii ani, aud tot mai mulţi agenţi imobiliari dezamăgiţi.  Dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă pe piaţa imobiliară şi care părăsesc această meserie. În aceeaşi categorie de nemulţumiţi sunt şi unii patroni care au ieşit din piaţă după ce au fost nevoiţi să-şi  închidă agenţiile şi care nu mai au curajul să reintre în piaţă.

După 16 ani de experienţă în piaţa imobiliară încă cred cu tărie că această frumoasă meserie va intra pe un trend ascendent.  Chiar dacă  am văzut cum această boală grea a reuşit să aducă în comă profundă agenţi imobiliari buni care nu au mai avut puterea sau resursele să-şi revină şi nimeni nu a încercat să-i resusciteze .
În acest an, 2017,  ar fi cazul să înţelegeţi că imobiliarele nu mai pot fi făcute după ureche. Este timpul să vă pregătiţi din ce în ce mai mult. Este timpul să vă ridicaţi de pe acest pat de spital, tare şi rece pe care aţi stat până acum.

Jaguar versus antilopă

 Nu cred că un anumit mod de lucru este mai bun ca altul.  Puteţi avea success şi în intermediere şi în exclusivitate şi în reprezentare exclusivă.
Important este să alegeţi.  Nu ceea ce alegeţi să faceţi , pentru că fiecare ştie ceea ce işi doreşte să realizeze. Primordial este,  ca indiferent cum lucraţi, să nu uitaţi să  aveţi coloană vertebrală şi să nu mai cădeţi  pradă unora dintre clienţi.
De ce zic pradă?
Pentru că vreau să vă uitaţi în trecut şi să vă amintiţi că cel putin o dată a-ţi întâlnit un astfel de client.

Imaginaţivă,  cum clientul stă la pândă ca un jaguar într-o zi toridă în savană. Îl vedeţi  aşteptând o ofertă, care îi satisface nevoile. Ofertă lucrată cu multă trudă şi sudoare de către agentul imobiliar, pe care, el îl vede ca o antilopă plăpândă.

Acest jaguar este în stare să devoreze antilopa pentru a-şi atinge scopul. Scopul său final fiind acela de a-şi achiziţiona imobilul şi a nu plătii comision agentului imobiliar sau ca acesta să fie jignitor de  mic.

Este clar că nu ne respectăm meseriile între noi şi că săritul agenţilor imobiliari a devenit un sport naţional.
Totuşi,  să nu ne vindem serviciile pe nimic.
Problema nu este a clientului care se vede un jaguar. Întrebarea este, de ce vede agentul imobiliar ca pe o antilopă ?
Ştiu că poate suna ciudat, pentru unii, dar haideţi să ţinem un pic garda sus.
Dacă cineva are întrebări sunt de accord să împărtăşesc din experienţa mea pentru a nu mai fi vazuţi ca nişte antilope.

2016 versus 2017

Anul 2016 a fost  pentru unii un an bun, pentru alţii un an mai puţin bun sau chiar  rău. Dar imaginaţi-vă un 2017 cu totul altfel! Unul cum nu aţi mai avut până acum.

De ce spun, cum nu aţi  mai avut până acum?  Pentru că dacă vă imaginaţi înseamnă că vedeţi , dacă vedeţi  înseamnă că vă doriţi, iar dacă vă doriţi  înseamnă că puteţi , iar dacă puteţi  veţi reuşii, iar dacă veţi reuşii  înseamnă că aţi ajuns acolo unde v-aţi  dorit .

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile