7 motive sa cumperi teren agricol

Home > Blog > 7 motive sa cumperi teren agricol

Unele persoane ar spune că terenul agricol este aur curat, un aur care îți aduce și dividende. Noi spunem că orice fel de pământ achiziționat este aur curat, indiferent unde este situat și ce faci cu el. Tehnologia se schimbă și chiar dacă ai un teren arid și plin de rocă, este posibil ca în viitor, acea rocă să poată fi transformată în diamante! Zicem doar că este posibil, nu trebuie să se și întâmple acest lucru!

Revenind la motivele pentru care este indicat să achiziționezi un teren agricol, am încercat să selectăm pe primele cele mai importante dintre toate cele pe care le-am identificat.

  • Valoarea activului în timp este unul dintre cele mai importante motive pentru care este bine să îți arunci privirea după terenuri. Ceea ce se cunoaște cu adevărat este adevărul prețului istoric, cel care de-a lungul timpului a cunoscut creșteri considerabile de la un an la altul, de la un deceniu la altul. Terenul agricol nu este la fel de lichid ca și o acțiune la bursă, dar în câțiva ani, acesta poate să fie valorificat la un profit de peste 10%.
  • Dezvoltarea tehnologică îți va permite să automatizezi aproape întreaga fermă, dacă dispui de resursele financiare necesare. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să te trezești dimineața devreme, să îți iei sapa în spate și să mergi la smuls buruieni. Tehnologizarea înseamnă că ai posibilitatea de a verifica toate sistemele fermei de pe smartphone-ul de pe noptieră.
  • Necesarul de hrană pentru populație crește exponențial, odată cu explozia demografică pe întreg globul. Dacă ai o fermă cu câteva sute de hectare de teren arabil și încă pe atât pășune pentru animale, atunci cu siguranță că te gândești la export. Mâncarea va rămâne pentru totdeauna o necesitate indispendabilă pentru om, iar agricultura este cea care oferă ingredientele principale.
  •  Bursa de mărfuri are rolul de a-ți permite să vinzi producția viitoare, ceea ce înseamnă că vei lucra cu banii clientului pe întreaga durată a anului. Nu vei fi nevoit să îți faci griji pentru resursele financiare, ci doar pentru atingerea targetului pe care l-ai promis cumpărătorului. Pe acesta nu îl va interesa dacă a fost secetă sau dacă s-a stricat sistemul de irigații. Clientul își va cere marfa la data la care ați căzut de comun acord.
  • Munca într-un mediu natural, departe de forfota orașului, de mașinile care se mișcă asemenea unor miriapozi gigantici este pentru unii o mană cerească. Este evident că nu toată lumea acceptă această liniște și că mulți au nevoie de agitația orașului, dar există și acele persoane care caută serenitatea și liniștea interioară, pacea sufletească. Dacă ești o astfel de persoană, atunci cu siguranță că este indicat să achiziționezi un teren agricol și să începi să muncești.
  • Dorul de rețelele sociale nu poate să fie un motiv real de a nu achiziționa o suprafață de teren arabil. Nivelul de accesibilitate al internetului și acoperirea largă pe care o oferă rețelele de telefonie îți permit să verifici contul de Facebook chiar și din mijlocul câmpului de porumb sau grâu. Indiferent unde te vei afla, poți să dai un check in sau să dai un like unui prieten.
  • Produsele naturale sunt extrem de căutate în ultimii ani. Terenul pe care îl ai îți va permite să cultivi în modul în care dorești legumele și fructele, oferindu-ți posibilitatea de a nu le distruge cu chimicalele din îngrășăminte sau din soluțiile de dezinsecție. Astăzi, o mâncare naturală este tot ceea ce îți poți dori pentru copilul tău.

Acestea au fost cele mai importante motive pentru care terenul agricol ar trebui să fie o opțiune de investiție și care să te îndemne să faci acest pas. Pentru restul motivelor, vă așteptăm să ridicați câteva semne de întrebare. 

DISTRIBUIE :
07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile