Alexandra Demian

Expert imobiliar, sotie si mama, Alexandra Demian este dovada vie a unei femei puternice care imbina cu succes cariera si familia. De 15 ani este pasionata de aceasta frumoasa meserie in care a dat dovada de profesionalism si excelente abilitati de solutionare a oricarei probleme aparute.

Caracterizata de cei care o cunosc ca fiind o persona sociabila, o fire calda, o persoana care gaseste rapid solutii si vede oportunitati acolo unde altii nici nu concep ca ar exista, Alexandra este un comuinicator recunoscut si o persoana foarte atenta la detalii. Acest lucru o ajuta foarte mult sa-si asculte cu mare atentie clientii si sa le inteleaga valorile, nevoile si dorintele pentru a gasii solutia optima pentru fiecare in parte. Asa cum ea spunea: ‘fiecare client este unic si fiecare tranzactie trebuie tratata ca atare’. 
Priceputa, autentica si tenace atunci cand vine vorba de negocieri, Alexandra va va reprezenta interesele cel mai bine. Ea da dovada de integritate si onestitate pe parcursul fiecarei tranzactii.

 Pasionata de partea juridica din acest domeniu isi aloca timp pentru a fi la curent cu toate modificarile legislative si verifica cu minutiozitate fiecare act in parte.

 Acest fapt este relatat si de clientii ei: ‘ Colaborarea pe care am avut-o cu doamna Alexandra Demian a fost exemplara, ea dand dovada de un nivel inalt de profesionalism. Am fost ajutati, indrumati, iar toate problemele/impedimentele care au aparut pe parcursul tranzactiei au fost tratate cu maxima seriozitate, Alexandra neezitand sa vina cu idei pentru solutionarea acestora in cel mai scurt timp.
Felicitari firmei pentru o astfel de persoana si pentru serviciile de calitate.’ - Cristian Sarbu

+40734945881

Maior Ion Coravu, nr. 1 – 7

07 Contact

Apeleaza La Noi

Sunt de acord cu termenii si conditiile