Iată de ce merită să locuiești în Drumul Taberei

Cauți un cartier liniștit, sigur și plin de spații verzi, perfect pentru tine și familia ta? Atunci Drumul Taberei este locul ideal! Situat în Sectorul 6, cartierul se remarcă prin abundența de parcuri, grădini și zone de joacă, oferind un mediu ideal pentru creșterea și educația copiilor.

Un cartier gândit pentru familii:

 • Spații verzi generoase: Drumul Taberei se mândrește cu peste 100 de hectare de spații verzi, incluzând parcuri precum Parcul Drumul Taberei, Parcul Linia de Centură și Parcul Eroilor Revoluției. Aici, copiii se pot bucura de joacă în aer liber, iar părinții se pot relaxa și pot petrece timp de calitate cu familia.
 • Școli de renume: Cartierul are o infrastructură educațională excelentă, cu multiple școli de stat și private cu renume, printre care Colegiul Național Băneasa, Colegiul Național Mihai Eminescu și Liceul Francez Internațional Anna de Noailles.
 • Policlinici și spitale: Drumul Taberei beneficiază de o rețea medicală bine pusă la punct, cu policlinici, spitale și farmacii moderne, oferind acces facil la servicii medicale de calitate.
 • Magazine diverse: Fie că ai nevoie de alimente proaspete, haine, jucării sau alte produse, în Drumul Taberei vei găsi o varietate de magazine care să satisfacă toate nevoile tale.
 • Siguranță și liniște: Cartierul este cunoscut pentru atmosfera sa liniștită și sigură, fiind un loc ideal pentru a crește copiii.

Natura la un pas:

Drumul Taberei se bucură de o poziție privilegiată, înconjurat de spații verzi naturale de o frumusețe deosebită.

 • Grădina Botanică: La doar o scurtă plimbare se află Grădina Botanică “Dimitrie Brândză”, un loc minunat unde te poți relaxa printre plante exotice și admira diversitatea florei și faunei.
 • Parcul Natural Văcărești: Un alt spațiu verde de o importanță majoră este Parcul Natural Văcărești, o oază de liniște unde te poți plimba, alerga sau face ciclism în mijlocul naturii.
 • Lacul Morii: Iubitorii de natură se pot bucura și de o plimbare relaxantă pe malul Lacului Morii, unde pot admira peisajul pitoresc și pot practica diverse sporturi nautice.

Deliciile culinare și comerciale:

Drumul Taberei oferă o gamă largă de restaurante, cafenele și magazine cu specific local, unde te poți bucura de preparate tradiționale românești și de o atmosferă autentică.

 • Restaurante: Printre restaurantele apreciate din cartier se numără Restaurantul Hanu’ Berarilor, Restaurantul La Căpițe și Restaurantul Casa Bunicii.
 • Cafenele: O cafea aromată o poți savura la Cafeneaua Ciupaga, Cafeneaua La Căpițe sau Cofetăria Simona.
 • Magazine: De la magazine cu produse artizanale la magazine cu produse locale, în Drumul Taberei vei descoperi o varietate de magazine care te vor surprinde plăcut.

Statistici care vorbesc de la sine:

 • Calitatea vieții: Conform unui studiu recent, Drumul Taberei se află printre cartierele cu cea mai bună calitate a vieții din București.
 • Satisfacția rezidenților: Majoritatea rezidenților din Drumul Taberei sunt mulțumiți de cartier și apreciază spațiile verzi, liniștea și infrastructura bine dezvoltată.

Drumul Taberei este mai mult decât un cartier, este un stil de viață! Alege să locuiești în această oază verde din inima Bucureștiului și oferă familiei tale un mediu ideal pentru o viață armonioasă și fericită!

Join The Discussion

© 2024 Ștefan Niță™. Toate drepturile rezervate.

Compare listings

Compare
Te pot ajuta cu ceva?